Prekė išparduota ir gali būti vėl sandėlyje. Pristatymo laikas nežinomas. Rodyti panašius produktus
×
Menu

Explorair 3L Womens Ski jacket

Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje

Popularios prekės

Aprašymas

Pasiruoškite jaudinančioms trasoms su vandeniui ir vėjui atsparia moteriška slidinėjimo striuke "Scott Exploair 3L". Jos vidinis audros atvartas ir reguliuojamas gobtuvas suteikia išskirtinę apsaugą nuo gamtos stichijų ir užtikrina didžiausią komfortą slidinėjimo nuotykių metu. Patirkite sklandų kuprinės pernešimą, nes visiškai užklijuotos striukės siūlės ir besiūliai pečiai pašalina trintį ir diskomfortą. Šioje slidinėjimo striukėje įrengta apsauga nuo odos peršlapimo ir reguliuojamas juosmuo, todėl ji suderina praktiškumą ir funkcionalumą. Rankas šildančios kišenės ir pilna pažastų ventiliacija užtikrina jūsų galūnių jaukumą ir reguliuoja kūno temperatūrą. Su reguliuojamu pakraščiu, rankogaliais ir vidine apsaugine kišene "Explorair 3L" striukė patenkina visus jūsų poreikius ant kalno.

Sveria tik 470 g, todėl lengva medžiaga nesutrukdys jūsų judrumo slidinėjant. Gobtuvas yra pritvirtintas prie striukės, tačiau jį galima labai lengvai pritaikyti prie šalmo, užtikrinant, kad striukė gerai ir patogiai priglustų. Papildomos savybės: slidinėjimo paso kišenė ir nepaprastas atsparumas vandens stulpeliui, siekiantis iki 28 000 milimetrų.

Medžiagose nėra PFC ir perdirbtų komponentų. Iniciatyva "Wir Denken Um" atspindi "Scott" įsipareigojimą laikytis aplinkai draugiškos praktikos.

Specifikacijos

Papildomos funkcijos:
Hand warming pockets, Adjustable waist
Tipas:
Hard Shell
Veikla:
Alpine Skiing, Snowboard
Nelaidus vandeniui:
28000mm
Audinio konstrukcija:
3 layer
Vėdinimo užtrauktukai:
Armpit Ventilation Zips
Ekologiškas:
DWR - PFC Free
Lytis:
Woman

Iš to paties prekės ženklo

Rodyti visus

SkatePro