×
Menu

Swisswool Piz Boè Womens Jacket

Skubiai! Sandėlyje yra tik 1
1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Pridėti prie pakuotės

Aprašymas

"Ortovox Swisswool Piz Boè" moteriška striukė yra universali ir stilinga striukė, puikiai tinkanti bet kokiam žiemos nuotykiui, nesvarbu, ar keliaujate į trasas, ar tiesiog mėgaujatės diena sniege. Ši striukė sukurta specialiai moterims ir pasižymi prigludusiu kirpimu bei įvairiomis apgalvotomis detalėmis, kad jaustumėtės patogiai ir būtumėte apsaugoti nuo gamtos stichijų.

Striukė pagaminta iš šveicariškos vilnos ir poliamido, todėl puikiai izoliuoja ir praleidžia orą. Vilna gaunama iš Šveicarijos kalnų avių, todėl užtikrinama aukščiausia kokybė ir tvari gamybos praktika. Be to, striukė padengta DWR (Durable Water Repellent) danga, kurioje nėra PFC, todėl ji ekologiška ir saugi tiek jums, tiek aplinkai.

Papildomos striukės savybės: vėjo nepraleidžianti konstrukcija, vidiniai elastingi rankogaliai ir įvairios kišenės būtiniausiems daiktams susidėti. Klasikinio dizaino ir aukštos kokybės medžiagų Ortovox Swisswool Piz Boè moteriška striukė yra privaloma kiekvienai moteriai, mėgstančiai žiemos sportą ir veiklą lauke.

Specifikacijos

Papildomos funkcijos:
Windproof, Inside Elastic cuffs
Tipas:
Middle Layer
Veikla:
Alpine Skiing, Cross Country, Snowboard, Day to Day
Izoliacija:
Wool, Polyamide
Ekologiškas:
DWR - PFC Free
Lytis:
Woman
Rodyti visus

SkatePro