×
Menu

WC Rebels e_SL SW + FF 14 GW Race Skis

Skubiai! Sandėlyje yra tik 2
1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Pristatome "Head WC Rebels e_SL SW + FF 14 GW Race" slidės - tai aukščiausios klasės slidės vidutinio ir pažengusiems slidininkams, norintiems užkariauti trasas tiksliai ir valdomai.

Sukurtos puikiai derinant galią, judrumą ir stabilumą, šios aukštos kokybės slidės puikiai tinka slidinėjimo trasoje. Siauras 122 mm profilis užtikrina išskirtinį krašto sukibimą ir greitą posūkio pradžią, todėl šios slidės idealiai tinka švariems lankams ir sudėtingoms slalomo trasoms įveikti. Slidės pasižymi 68 mm juosmens pločiu, todėl puikiai suderina stabilumą ir manevringumą.

Slidės "WC Rebels e_SL SW" pagamintos su jautria "Graphene" šerdimi, todėl užtikrina neprilygstamą tikslumą ir kontrolę. Camber profilis dar labiau pagerina krašto laikymąsi ir galios perdavimą, todėl slidininkai gali užtikrintai įveikti sudėtingas vietoves. Slidėse įdiegta "Head" EMC (Energy Management Circuit) technologija, kuri sumažina vibraciją ir užtikrina sklandų važiavimą net sudėtingiausiomis sąlygomis.

Slidės komplektuojamos su "FF 14 GW" diržais, suderinamais su "Alpine Adult" ir "GripWalk" batais, užtikrinančiais saugų ir tikslų batų ir slidžių ryšį. DIN nustatymas svyruoja nuo 4,0 iki 14,0, todėl surišimą galima lengvai reguliuoti, kad jis atitiktų įvairių gebėjimų ir svorio slidininkus. Surišimai suderinami su "GripWalk", kad būtų patogiau ir komfortiškiau vaikščioti ar žygiuoti.

Nesvarbu, ar esate patyręs lenktynininkas, ieškantis tobulų slidžių, kurios pakeltų jūsų rezultatus į aukštesnį lygį, ar ambicingas mėgėjas slidininkas, norintis patirti jaudinančių įspūdžių slidinėjimo trasose, "Head WC Rebels e_SL SW + FF 14 GW" lenktyninės slidės yra idealus pasirinkimas. Pasiruoškite užkariauti trasas pasitikėdami savimi ir stilingai.

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
122/68/107 mm
Juosmens plotis:
68mm
Geriausias naudojimas:
Piste, Racing
Įgūdžių lygis:
Intermediate, Advanced
Našumas:
100% on-piste
Spindulys:
12m
Šerdies medžiaga:
Graphene
Profilis:
Camber
Apkausto:
Included
Apkaustu tipas:
GripWalk Binding
Batu suderinamumas:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223)
DIN nustatymas:
4.0-14.0
Papildomos funkcijos:
EMC (Energy Management Circuit)
Lytis:
Man, Woman, Unisex
Rodyti visus

SkatePro