×
Menu

WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Race Skis

1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
5 poros
6 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

"Head WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Race" yra aukštos kokybės slidės vidutinio ir pažengusiems slidininkams, kurie aistringai mėgsta slidinėti trasose ir lenktyniauti. Dėl jų universalaus ir elegantiško dizaino jos puikiai tinka karvingui ir tikslumui slidinėjimo trasose, užtikrina puikią kontrolę ir reakciją net ir važiuojant dideliu greičiu.

Šios slidės sukurtos ir tobulintos dalyvaujant pasaulinio lygio slidinėjimo lenktynininkams, todėl jose derinamos pažangiausios technologijos ir aukščiausios kokybės medžiagos. Jų pagrindą sudaro aukščiausios kokybės grafeno medžiaga, gerai žinoma dėl savo išskirtinio tvirtumo ir mažo svorio. Ši šerdis užtikrina stabilumą ir sukamąjį standumą, užtikrina tikslų krašto sukibimą ir žaibišką perėjimą nuo krašto prie krašto dinamiškam slidinėjimui.

Slidės pasižymi daugiasluoksne šoninių sienelių konstrukcija su pilnai išgaubtu profiliu, kuris pagerina jėgos perdavimą ir stabilumą. Jose įdiegta EMC (Energy Management Circuit) technologija - patentuota naujovė, kuri sumažina vibracijas, kad slidės slidinėtų sklandžiau ir mažiau nuvargtų, todėl slidininkai galėtų ilgiau važiuoti ir geriau pasirodyti.

65 mm pločio juosmens srityje "Head WC Rebels e-Speed Pro SW" slidės puikiai laikosi ant krašto ir puikiai valdomos ant bet kokio sutvarkyto sniego. Vidutinio ilgio posūkio spindulys padeda pažengusiems slidininkams greitai ir efektyviai atlikti galingus ir tikslius posūkius. Ant slidžių iš anksto sumontuoti "FF 14 GW Race" diržai, kurie užtikrina saugų ir tikslų ryšį su slidėmis, užtikrina optimalų jėgos perdavimą ir valdymą. Šie surišimai suderinami su "GripWalk", todėl slidininkams, naudojantiems "GripWalk" batus, bus dar patogiau.

Nesvarbu, ar esate patyręs slidininkas, norintis patobulinti savo techniką, ar lenktynių entuziastas, siekiantis geriausių rezultatų, "Head WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Race" slidės pakels jūsų slidinėjimo trasoje patirtį į naujas aukštumas.

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
108/65/93 mm
Juosmens plotis:
65mm
Geriausias naudojimas:
Piste, Racing
Įgūdžių lygis:
Intermediate, Advanced
Našumas:
100% on-piste
Spindulys:
20m, 5m
Šerdies medžiaga:
Graphene
Profilis:
Camber
Apkausto:
Included
Apkaustu tipas:
GripWalk Binding
Batu suderinamumas:
GripWalk Boots (ISO 23223)
DIN nustatymas:
4.0-14.0
Papildomos funkcijos:
EMC (Energy Management Circuit)
Lytis:
Man, Woman, Unisex
Rodyti visus

SkatePro