×
Menu

WC Rebels e-Race SW + FF 11 GW Race Skis

Skubiai! Sandėlyje yra tik 2
1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Pristatome "Head WC Rebels e-Race SW + FF 11 GW Race" slides - galingą ir tikslų ginklą, skirtą dominuoti slidinėjimo trasose! Šiose 2024-2025 m. stulbinančio naujo dizaino aukštos kokybės slidėse suderintos pažangiausios technologijos ir legendinis "Head" meistriškumas, kad slidinėjimo trasoje būtų galima patirti neprilygstamų įspūdžių.

Ekspertiškai sukurtos pažengusiems ir patyrusiems slidininkams, "WC Rebels e-Race SW" slidės puikiai išraižo puikiai atliktus posūkius ant sutvarkytų šlaitų. Pasižyminčios 117/68/102 mm pločio profiliu ir universaliu 14-8 m spinduliu, jos lengvai prisitaiko prie įvairių posūkių formų ir greičių.

Šių lenktynių įkvėptų slidžių pagrindas - tvirta medinė šerdis, papildyta titanalu ir grafenu - derinys, užtikrinantis išskirtinį stabilumą, galios perdavimą ir sukibimą su briauna. Be to, integruota EMC (Energy Management Circuit) technologija veiksmingai sugeria vibracijas ir užtikrina sklandų, kontroliuojamą važiavimą net ir sudėtingomis sąlygomis.

"WC Rebels e-Race SW" slidės yra iš anksto sumontuotos su "FF 11 GW GripWalk" diržais, užtikrinančiais saugų ir veiksmingą batų ir slidžių ryšį. Šie surišimai, suderinami su "GripWalk" batais (ISO 23223), užtikrina maksimalų galios perdavimą ir patogų žingsniavimą. DIN nustatymų diapazonas 3,0-11,0, todėl jie tinka įvairiems slidininkams.

Nesvarbu, ar esate ambicingas pramoginis slidininkas, ar sportininkas, "Head WC Rebels e-Race SW + FF 11 GW Race" slidės padės jums atskleisti visą savo potencialą slidinėjimo trasose. Patirkite neprilygstamą tikslumą, kontrolę ir greitį - tobulą derinį, kuris padės užkariauti trasą.

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
117/68/102 mm
Juosmens plotis:
68mm
Geriausias naudojimas:
Piste, Racing
Įgūdžių lygis:
Intermediate, Advanced
Našumas:
100% on-piste
Spindulys:
14m, 8m
Šerdies medžiaga:
Wood, Titanal, Graphene
Profilis:
Camber
Apkausto:
Included
Apkaustu tipas:
GripWalk Binding
Batu suderinamumas:
GripWalk Boots (ISO 23223)
DIN nustatymas:
3.0-11.0
Papildomos funkcijos:
EMC (Energy Management Circuit), ABS sidewalls
Lytis:
Man, Woman, Unisex
Rodyti visus

SkatePro