×
Menu

Worldcup Rebels e.GSR + PR 11 GW Race Skis

1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Šiose slidėse, sukurtose didelio našumo slidinėjimui trasose, suderintos pažangios technologijos ir aukščiausios kokybės medžiagos, kad slidinėjimas trasoje būtų nepakartojamas.

Dėl siauro 68 mm juosmens pločio ir galingos GS konstrukcijos "Worldcup Rebels e.GSR" slidės puikiai atlieka tikslius ir kontroliuojamus posūkius ant sutvarkyto sniego. EMC (Energy Management Circuit) technologija efektyviai sumažina vibracijas, užtikrindama sklandų ir stabilų važiavimą net ir važiuojant dideliu greičiu.

Naujoviškas "Head" išlenktas profilis užtikrina puikų sukibimą su briaunomis ir reakciją, todėl galite drąsiai įveikti net sudėtingiausias trasas. Šios slidės skirtos vidutinio ir pažengusio lygio slidininkams, kuriems slidinėjimo trasose reikia tikslumo, greičio ir kontrolės.

Worldcup Rebels e.GSR komplektuojamos su PR 11 GW lenktyniniais diržais, kurie užtikrina geresnį galios perdavimą, saugumą ir patogumą. Šie surišimai suderinami su "GripWalk" batais, todėl užtikrina patogesnį vaikščiojimą nesumažinant našumo slidinėjimo trasose.

Slidės "Head" sukurtos taip, kad tiktų įvairiems slidininkams. Slidės "Worldcup Rebels e.GSR" yra įvairaus ilgio, todėl puikiai tinka įvairaus ūgio ir įgūdžių lygio slidininkams. Nesvarbu, ar esate patyręs lenktynininkas, ar ambicingas mėgėjas, šios slidės suteiks jums galimybę praplėsti savo galimybių ribas ir pasiekti naujų rezultatų slidinėjimo trasoje.

Specifikacijos

Plotis:
120/68/101 mm
Juosmens plotis:
68mm
Geriausias naudojimas:
Piste
Įgūdžių lygis:
Intermediate, Advanced
Našumas:
100% on-piste
Spindulys:
14m, 4m
Šerdies medžiaga:
Wood
Profilis:
Camber
Apkausto:
Included
Apkaustu tipas:
GripWalk Binding
Batu suderinamumas:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Papildomos funkcijos:
EMC (Energy Management Circuit)
Lytis:
Man, Woman, Unisex
Rodyti visus

SkatePro