×
Menu

WC e.Race Team SW + JRS 4.5 GW CA Kids Skis

1 pora
Kiekis.
1 pora
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
5 poros
6 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Su vaikiškomis slidėmis "Head WC e.Race Team SW + JRS 4.5 GW CA" jaunesniojo sportininko slidinėjimo patirtis pakils į naujas aukštumas. Šios slidės sukurtos taip, kad pagerintų rezultatus slidinėjimo trasose, pasižymi naujovišku dizainu ir aukštos kokybės medžiagomis, kurios padės jūsų jaunajam slidininkui išnaudoti visą savo potencialą.

67 mm pločio ir 111/67/95 mm dydžio profilio šios slidės užtikrina puikią kontrolę ir stabilumą, todėl vaikai lengvai įveiks įvairias sniego sąlygas. Slidės pagamintos iš medžio ir grafeno šerdies, todėl yra ir galingos, ir lengvos, užtikrinančios sklandų ir jautrų važiavimą. Papildomos funkcijos, tokios kaip EMC (Energy Management Circuit) technologija, didina stabilumą, o UHM C pagrindas užtikrina puikų slydimą.

Slidės "Head WC e.Race Team SW Kids" komplektuojamos su iš anksto sumontuotais "GripWalk Junior Bindings" diržais, suderinamais su "GripWalk Junior" batais (ISO 23223) ir turinčiais DIN nuo 0,75 iki 4,5. Šios slidės, kuriose daugiausia dėmesio skiriama tikslumui, kontrolei ir galiai, yra specialiai sukurtos jauniesiems lenktynininkams ir pažengusiems jauniesiems slidininkams, norintiems tobulėti slidinėjimo trasose.

Atskleiskite naujos kartos slidinėjimo čempionų potencialą ir stebėkite, kaip jie užkariauja trasas su "Head WC e.Race Team SW + JRS 4.5 GW CA Kids" slidėmis. Pakelkite jų slidinėjimą į aukštesnį lygį ir kartu mėgaukitės šio sporto teikiamu džiaugsmu.

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
111/67/95 mm
Juosmens plotis:
67mm
Geriausias naudojimas:
Piste
Įgūdžių lygis:
Intermediate
Našumas:
100% on-piste
Spindulys:
10m, 8m
Šerdies medžiaga:
Wood, Graphene
Apkausto:
Included
Apkaustu tipas:
GripWalk Junior Binding
Batu suderinamumas:
GripWalk Junior Boots (ISO 23223)
DIN nustatymas:
0.75-4.5
Papildomos funkcijos:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Lytis:
Junior
Rodyti visus

SkatePro