×
Menu

WCR e-GS Rebels SW Race Skis

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Pristatome "Head WCR e-GS Rebels SW Race" slides - geriausią pasirinkimą pažengusiems slidininkams, siekiantiems neprilygstamo našumo slidinėjimo trasose. Šios slidės pasižymi įspūdingu 65 mm liemens pločiu ir universaliu 25,0 m posūkio spinduliu, todėl žaibiškai pereina nuo krašto prie krašto, pasižymi stabilumu ir tikslumu.

Sukurtos pagal naujausias technologijas, šios slidės pasižymi galingu medienos ir grafeno šerdies medžiagų deriniu, užtikrinančiu išskirtinį tvirtumą, vibracijų slopinimą ir reakciją. Be to, slidėse įdiegta revoliucinė "Head" EMC (Energy Management Circuit) technologija, kuri dar labiau sumažina vibraciją ir užtikrina sklandesnį važiavimą. UHM C pagrindas užtikrina išskirtinį patvarumą ir greitį, todėl šios snieglentės idealiai tinka čiuožti per sniegą.

Slidės "Head WCR e-GS Rebels SW Race" kruopščiai sukurtos siekiant optimizuoti galią ir valdymą. Šios slidės suteikia neprilygstamą patirtį tiek raižant švarias linijas sutvarkytose trasose, tiek lenktyniaujant sudėtingose trasose. Idealiai tinka slidinėjimo trasose ir lenktynių entuziastams, jos pakelia našumą į naujas aukštumas, todėl slidininkai gali peržengti savo galimybių ribas ir įveikti sudėtingiausias vietoves.

Šios "Head" lenktyninės slidės išskirtinės ne tik savo našumu, bet ir išvaizda. Įspūdingo dizaino ir elegantiškos apdailos slidės prikausto dėmesį, kad ir kur ant kalno važiuotumėte. WCR e-GS Rebels SW lenktyninės slidės yra įvairių dydžių, todėl tinka įvairaus ūgio ir pajėgumo slidininkams.

Su "Head WCR e-GS Rebels SW Race" slidėmis pakelkite savo slidinėjimo patirtį į aukščiausią lygį. Išlaisvinkite savo greitį ir tikslumą ir užtikrintai užkariaukite trasas. Nepraleiskite progos turėti šių išskirtinių lenktyninių slidžių porą ir iš naujo apibrėžkite savo slidinėjimo meistriškumą šį žiemos sezoną.

Rekomenduojama be surišimo:
Head FF 14 GW.
Head FF 11 GW

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
102/65/86 mm
Juosmens plotis:
65mm
Geriausias naudojimas:
Piste, Racing
Įgūdžių lygis:
Advanced
Našumas:
100% on-piste
Spindulys:
25.0m
Šerdies medžiaga:
Wood, Graphene
Profilis:
Camber
Apkausto:
Not included
Papildomos funkcijos:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Lytis:
Unisex
Rodyti visus

SkatePro