×
Menu

WCR e-SL Rebel FIS SW Race Skis

Naujienos
1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

"Head WCR e-SL Rebel FIS SW Race" slidės: Slidės: dominuokite slidinėjimo trasose tiksliai ir greitai.

Padidinkite savo slidinėjimo meistriškumą su pažangiausiomis "Head WCR e-SL Rebel FIS SW Race" slidėmis, kruopščiai sukurtomis patyrusiems slidininkams, kurie reikalauja aukščiausio našumo ir tikslumo. Pasiimkite šias lenktynėms paruoštas slides ir užkariaudami šlaitus patirkite neprilygstamą kontrolę bei reakciją.

Slidės "Head WCR e-SL Rebel FIS SW" sukurtos orientuojantis į trasas ir lenktynes, jos pasižymi įspūdingu 68 mm liemens pločiu, todėl žaibiškai pereina nuo krašto iki krašto ir užtikrina neprilygstamą manevringumą. Šios slidės pagamintos iš aukštos kokybės medienos, titano ir grafeno šerdies, todėl užtikrina išskirtinį stabilumą ir galios perdavimą kiekviename posūkyje.

Naujoviška "Head" EMC (Energy Management Circuit) technologija dar labiau pagerina slidžių našumą, nes pašalina nepageidaujamas vibracijas ir užtikrina sklandų bei kontroliuojamą važiavimą net ir važiuojant dideliu greičiu. Be to, UHM C pagrindas užtikrina išskirtinį patvarumą ir slydimą, todėl galėsite išlaikyti greitį ir tikslumą visų važiavimų metu.

12,8 m spinduliu "Head WCR e-SL Rebel FIS SW" slidės puikiai tinka greitiems ir tiksliems posūkiams, todėl jos idealiai tinka pažengusiems slidininkams ir lenktynininkams, siekiantiems aukščiausio našumo sutvarkytose trasose. Į komplektą neįeina rišamosios priemonės, todėl galėsite pritaikyti slides pagal savo pageidavimus.

Patirkite geriausio slidinėjimo malonumą - užsisakykite "Head WCR e-SL Rebel FIS SW" lenktynines slides šiandien ir išlaisvinkite savo lenktyninę dvasią slidinėjimo trasose!

Uden binding - anbefales:
Head FF 14 GW
Head FF 11 GW

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
119/68/103 mm
Juosmens plotis:
68mm
Geriausias naudojimas:
Piste, Racing
Įgūdžių lygis:
Advanced
Našumas:
100% on-piste
Spindulys:
12.8m
Šerdies medžiaga:
Wood, Titanal, Graphene
Profilis:
Camber
Apkausto:
Not included
Papildomos funkcijos:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Lytis:
Unisex
Rodyti visus

SkatePro