×
Menu

WCR e-SG 195 Rebel Race Skis

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

"Head WCR e-SG 190 Rebel Race" slidės yra aukštos kokybės slidės, skirtos pažengusiems slidininkams ir lenktynininkams. Šių slidžių juosmens plotis 65 mm, spindulys 33,0 m, todėl jos puikiai laikosi ant briaunos ir greitai sukasi, idealiai tinka karvingui ir lenktynėms slidinėjimo trasoje. Jos taip pat yra itin universalios ir gali būti naudojamos bet kokiomis sniego sąlygomis.

WCR e-SG 190 Rebel Race slidės pasižymi unikalia EMC (Energy Management Circuit) technologija, kuri sumažina vibracijas ir užtikrina sklandų bei stabilų slidinėjimą net ir važiuojant dideliu greičiu. Slidės pagamintos iš aukščiausios kokybės medienos, titanalio ir grafeno derinio, todėl konstrukcija yra lengva ir užtikrina didžiausią galią bei kontrolę. Išgaubtas profilis ir anksti pakilusi uodega užtikrina optimalų stabilumą ir krašto sukibimą su kietu sniegu.

Šios unisex slidės tinka ir vyrams, ir moterims, o jų ilgis gali būti įvairus, kad tiktų skirtingiems slidinėjimo stiliams ir gebėjimams. Slidės neturi surišimo įtaisų, todėl galite pasirinkti geriausiai jūsų poreikius ir pageidavimus atitinkančius surišimo įtaisus. Elegantiško dizaino ir puikių eksploatacinių savybių "Head WCR e-SG 190 Rebel Race" slidės yra puikus pasirinkimas pažengusiems slidininkams, norintiems pakelti savo slidinėjimą į aukštesnį lygį.

Rekomenduojama be surišimo:
Head FF 14 GW.
Head FF 11 GW

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
98/65/82 mm
Juosmens plotis:
65mm
Geriausias naudojimas:
Piste, Racing
Įgūdžių lygis:
Advanced
Našumas:
100% on-piste
Spindulys:
33.0m
Šerdies medžiaga:
Wood, Titanal, Graphene
Profilis:
Camber
Apkausto:
Not included
Papildomos funkcijos:
EMC (Energy Management Circuit)
Lytis:
Unisex
Rodyti visus

SkatePro