×
Menu

WCR e-SG 185 Rebel Race Skis

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Išlaisvinkite savo vidinį čempioną ir dominuokite slidinėjimo trasose su pažangiausiomis "Head WCR e-SG 185 Rebel Race" slidėmis! Sukurtos pažengusiems slidininkams, trokštantiems tikslumo ir greičio, šios slidės pakels jūsų slidinėjimą į naujas aukštumas.

98/65/81 mm pločio ir 65 mm juosmens pločio slidės užtikrina išskirtinę kontrolę ir stabilumą, todėl galėsite užtikrintai įveikti net sudėtingiausias vietoves. 30,0 m spindulys užtikrina sklandžius posūkius be pastangų, o išgaubtas profilis užtikrina neprilygstamą krašto sukibimą, kad važiavimas būtų tikslus ir jaudinantis.

Šios slidės pagamintos iš aukščiausios kokybės medienos, Titanalio ir grafeno mišinio, todėl pasižymi neprilygstamu tvirtumu ir ilgaamžiškumu. Naujoviška "Head" EMC (Energy Management Circuit) technologija dar labiau pagerina slidžių našumą, nes sumažina vibracijas ir užtikrina sklandų, stabilų važiavimą net ir važiuojant dideliu greičiu.

Patirkite didžiausią adrenalino antplūdį užkariaudami trasas su "Head WCR e-SG 185 Rebel Race" slidėmis. Įsigykite jas jau šiandien ir pakelkite savo slidinėjimą į aukštesnį lygį!

Atkreipkite dėmesį, kad į komplektą neįeina surišimai.

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
98/65/81 mm
Juosmens plotis:
65mm
Geriausias naudojimas:
Piste, Racing
Įgūdžių lygis:
Advanced
Spindulys:
30.0m
Šerdies medžiaga:
Wood, Titanal, Graphene
Profilis:
Camber
Apkausto:
Not included
Papildomos funkcijos:
EMC (Energy Management Circuit)
Lytis:
Junior
Rodyti visus

SkatePro