×
Menu

WCR e-SG 175 Rebel Junior Race Skis

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Pakelkite savo mažąjį slidininką į aukštesnį lygį su "Head WCR e-SG 175 Rebel Junior Race" slidėmis. Šios slidės sukurtos specialiai jauniesiems lenktynininkams, norintiems dominuoti trasoje, ir keičia žaidimo taisykles.

Dėl plono 65 mm liemens WCR e-SG 175 slidės sukurtos taip, kad galėtų skrieti kietu sniegu kaip gepardas, persekiojantis savo grobį. Visiškai išgaubtas profilis ir Titanal/Graphene šerdis užtikrina neprilygstamą stabilumą, galią ir sukibimą su briaunomis, todėl jūsų jaunasis lenktynininkas visada kontroliuos situaciją ir pasitikės savimi.

Naujoviška "Head" EMC (Energy Management Circuit) technologija dar labiau pagerina šių slidžių našumą, nes sumažina vibracijas ir padidina sklandumą. Pasiruoškite stebėti, kaip jūsų jaunuolis stipriau įsibėgėja, giliau įveikia ir greičiau pasuka posūkius nei bet kada anksčiau. UHM C bazė užtikrina žaibišką pagreitį kiekviename posūkyje, kad jie galėtų išlikti priekyje ir užimti teisėtą vietą ant nugalėtojų pakylos.

Atkreipkite dėmesį: su šiomis slidėmis tvirtinimo elementai nepridedami, todėl juos turėsite įsigyti atskirai.

Suteikite savo jaunajam sportininkui įrankius, reikalingus užkariauti šlaitus, su "Head WCR e-SG 175 Rebel Junior Race" lenktyninėmis slidėmis. Jų svajonės apie slidinėjimo lenktynių žvaigždes - vos keli paspaudimai - pridėkite šias slides į krepšelį ir leiskite jiems atskleisti visą savo potencialą.

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
93/65/82 mm
Juosmens plotis:
65mm
Geriausias naudojimas:
Piste, Racing
Įgūdžių lygis:
Advanced
Našumas:
100% on-piste
Spindulys:
27.0m
Šerdies medžiaga:
Titanal, Graphene
Profilis:
Camber
Apkausto:
Not included
Papildomos funkcijos:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Lytis:
Junior
Rodyti visus

SkatePro