×
Menu

Rise 75 Hockey stick

Naujienos
1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
7 vnt.
8 vnt.
9 vnt.
10+
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
7 vnt.
8 vnt.
9 vnt.
10+
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

"Warrior Rise 75" ledo ritulio lazda yra geriausias ginklas ritinio ledo ritulininkams, kuriems reikia tikslaus tikslumo ir visiškos kontrolės aikštelėje.

Ši lazda pagaminta su išskirtine "Sabre Taper" technologija, todėl ji užtikrina stabilų, galingą ir kontroliuojamą atleidimą, kad galėtumėte atlikti neprilygstamai tikslius smūgius iš bet kurios aikštelės vietos.

Patirkite neprilygstamą ritulio pojūtį su "Minimus" anglies plokščiojo pynimo anglies konstrukcija. Sukurta šiuolaikiniam žaidimui, ši lazda užtikrina išskirtinę kontrolę ir reakciją, todėl padės išlikti vienu žingsniu priekyje varžovų.

Pagaminta naudojant R. L. C. 111 (Revolutionary Lightweight Construction - revoliucinė lengvoji konstrukcija), ši lazda sujungia naujausias lengvojo pluošto technologijas ir aukštos kokybės anglies konstrukciją, užtikrinančią neprilygstamą tvirtumą ir žaismingumą. Pasiruoškite pakelti savo žaidimą į naujas aukštumas su lazda, kuri yra tiek pat patvari, kiek ir lengva.

Kontroliuokite žaidimą su lipnia minkšta rankena, kuri fiksuoja rankas, kad jos būtų maksimaliai kontroliuojamos. Išlikite ramūs ir pasitikintys savimi net ir įtempčiausiomis rungtynių akimirkomis, nes su "Warrior Rise 75" ledo ritulio lazda atskleisite visą savo potencialą.

Specifikacijos

Ašmenų medžiagos:
Fiberglass, Carbon
Flex:
75
Lazdelės ilgis:
152.4cm
Lazdelės medžiaga:
Composite Fiberglass and Carbon
Rodyti visus

SkatePro