×
Menu

Rise 40 Junior Hockey stick

Naujienos
1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas iš €79
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Pasiruoškite dominuoti aikštelėje su "Warrior Rise 40 Junior" ledo ritulio lazda! Ši aukščiausios klasės lazda sukurta jauniesiems žaidėjams, kuriems ant ledo reikia tikslumo ir jėgos.

"Warrior Rise 40" turi išskirtinę SABRE TAPER technologiją, kuri užtikrina stabilų, galingą ir kontroliuojamą paleidimą, todėl kiekvienas smūgis yra tikslus. Nesvarbu, ar esate snaiperis nuo mėlynosios linijos, ar greitų smūgių atlikėjas prieš vartus, ši lazda suteiks jums pasitikėjimo savimi, kurio reikia, kad rastumėte vartų galą.

Pagaminta iš MINIMUS CARBON, plokščio pynimo anglies konstrukcijos, "Rise 40" suteikia išskirtinį pojūtį visiems žaidimo aspektams. Jos revoliucinės lengvos konstrukcijos (RLC 111) konstrukcijoje derinamos naujausios lengvo pluošto technologijos ir pažangi epoksidinės dervos sudėtis, todėl užtikrinamas aukščiausias tvirtumo ir žaismingumo balansas.

Perimkite ledo kontrolę su "Warrior Rise 40" jaunimo ledo ritulio lazda. Jos GRIP technologija pasižymi lipnia minkšta rankena, kuri fiksuoja rankas ir užtikrina maksimalią rankų kontrolę, todėl lengvai atliksite tikslius perdavimus ir staigius smūgius.

Patvari kompozitinė stiklo pluošto ir anglies konstrukcija, todėl "Rise 40" sukurta taip, kad atlaikytų griežtas žaidimo sąlygas ir užtikrintų geriausius rezultatus pamaina po pamainos. Ši 137,2 cm ilgio ir 40 lankstumo klasės lazda puikiai tinka jaunesniems žaidėjams, ieškantiems tobulo galios ir kontrolės derinio.

Pagerinkite savo žaidimą ir atskleiskite savo potencialą ant ledo su "Warrior Rise 40" jaunimo ledo ritulio lazda. Užsisakykite ją jau šiandien ir pajuskite "Warrior" skirtumą!

Specifikacijos

Ašmenų medžiagos:
Fiberglass, Carbon
Flex:
40
Lazdelės ilgis:
132.1cm
Lazdelės medžiaga:
Composite Fiberglass and Carbon
Rodyti visus

SkatePro