×
Menu

Selects Rigid SCS LT Pro Scooter Clamp

(1)
Naujienos
1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
7 vnt.
8 vnt.
9 vnt.
10+
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Pristatome profesionalių motorolerių tvirtinimo technologijų viršūnę - "Tilt Selects Rigid SCS LT Pro Scooter Clamp". "Tilt Scooters" pranoko save su šiuo aukštos kokybės spaustuvu, kuris peržengia našumo ir stiliaus ribas.

Šis SCS spaustukas pasižymi elegantiška ir tvirta konstrukcija, sukurta taip, kad užtikrintų nepajudinamą standumą reikliausiems motorolerių vairuotojams. Pagamintas iš geriausių medžiagų, jis gali atlaikyti intensyvias važiavimo sesijas ir nepaliaujamus šlifavimus nepažeisdamas savo vientisumo. Keturių varžtų konstrukcija užtikrina maksimalų juostos stabilumą, todėl galite drąsiai ir tiksliai atlikti net sudėtingiausius triukus.

Pridedamas suspaudimo varžtas sklandžiai integruojamas į SCS sistemą, todėl motorolerio šakė ir barai tvirtai ir saugiai sujungiami. Dėl padidinto 35 mm vidinio skersmens šis spaustukas patogiai pritaikytas standartinio dydžio vairams. "Tilt Selects Rigid SCS LT Pro" motorolerio spaustukas yra puikus pasirinkimas vidutinio ir pažengusio amžiaus motociklininkams, ieškantiems aukščiausio lygio spaustuko, kuriame dera tvirtumas, stilius ir neprilygstamas našumas.

Specifikacijos

SCS kompresija:
Yes
Vidinis clamp skersmuo:
35mm (Oversized)
Clamp dydis:
Quad
Suspaudimo sistema įtraukta:
SCS
Starnut:
Not included
Suspaudimo varžtas:
Included
Compression bolt diameter:
8mm
Rodyti visus

atsiliepimai   (1)

Nėra atsiliepimų lietuvių kalba. Rodyti atsiliepimus kitos kalbos (1 atsiliepimai)

SkatePro