×
Menu

Hawx Prime 120 S Boa GW Mens Ski Boots

Skubiai! Sandėlyje yra tik 1
1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Pasiruoškite užkariauti trasas su "Atomic Hawx Prime 120 S Boa GW" vyriškais slidinėjimo batais! Šie pažengusiųjų lygio slidinėjimo batai užtikrina neprilygstamą našumą ir komfortą kalnų slidininkams, ieškantiems tobulos galios, tikslumo ir stiliaus pusiausvyros.

120 lankstumo klasę turintys "Hawx Prime 120 S Boa GW" batai pritaikyti patyrusiems slidininkams, kuriems reikia nepalaužiamos reakcijos ir kontrolės. Šie batai yra įprasto pločio ir 100 mm storio, todėl idealiai tinka vidutinio pločio pėdas turintiems slidininkams, užtikrinant prigludusį ir tikslų prigludimą, kuris lemia optimalų jėgos perdavimą ir valdymą.

Sukurtos naudojant "Atomic" "Prolite" konstrukciją, "Hawx Prime" pasižymi neįtikėtinai lengvu, bet tvirtu korpusu, kuris atlaiko agresyvaus slidinėjimo sunkumus, nesumažindamas komforto. Pažangus "Memory Fit" procesas dar labiau padidina komfortą, nes batų karkasas ir rankogalis šiluma priglunda prie unikalių jūsų pėdų kontūrų, todėl batai išties individualiai priglunda.

Patirkite "Boa" užsegimo sistemos patogumą ir tikslumą, kuri leidžia greitai ir be vargo įlipti į batus ir išlipti iš jų, kartu užtikrinant saugų ir pastovų batų prigludimą. Adaptive Fit System manžetai padidina komfortą ir tikslumą, prisitaikydami prie blauzdos formos, sumažindami spaudimo taškus ir leisdami užimti natūralesnę poziciją.

Važinėkite užtikrintai, nes "GripWalk" suderinamumas užtikrina vientisą integraciją su "GripWalk" surišimais. Sukurta išskirtiniam sukibimui ir patogumui vaikštant su slidinėjimo batais, "GripWalk" technologija leidžia lengvai judėti vietovėje, kai nesate slidinėjimo trasose.

Pakelkite slidinėjimą į kitą lygį su vyriškais slidinėjimo batais "Atomic Hawx Prime 120 S Boa GW" - čia susitinka našumas, patogumas ir stilius, kad sukurtų nepamirštamą kalnų patirtį.

Specifikacijos

Geriausias naudojimas:
All Mountain
Year model:
24/25
Flex:
120
Pėdelės plotis (mm):
100mm
Batu plotis:
Regular
Įgūdžių lygis:
Advanced
Batu tipas:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Apkaustu suderinamumas:
GripWalk Binding
Termiškai formuojamas:
Yes
Batu apvalkalas:
Prolite
Įdėklo medžiaga:
Memory foam, Polyurethane
Batu funkcijos:
Adaptive Fit System Cuff, AFS Cuff
Rodyti visus

SkatePro