×
Menu

Hawx Magna 130 S GW Mens Ski Boots

1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Dominuokite slidinėjimo trasose su "Atomic Hawx Magna 130 S GW" - puikiais slidinėjimo batais pažengusiems slidininkams, siekiantiems galios ir tikslumo.

Patirkite neprilygstamą reakciją ir kontrolę kiekviename posūkyje dėl įspūdingo 130 lenkimo. Šiuose batuose yra universalus 102 mm pločio karkasas, todėl jie patogiai priglunda ir tinka slidininkams su platesnėmis pėdomis. Sukurti naudojant garsiąją "Atomic" "Prolite" korpuso technologiją, jie yra lengvi ir tvirti, todėl užtikrina optimalų energijos perdavimą ir valdymą.

Naujoviška "Adaptive Fit System" rankogalis leidžia lengvai prisitaikyti prie kojos formos, užtikrinant puikų komfortą ir našumą. Naudodami "Power Shift" funkciją galite tiksliai sureguliuoti priekinio pasvirimo kampus ir lankstumą, kad atitiktų jūsų slidinėjimo stilių ir sąlygas. GripWalk suderinamumas užtikrina sklandų surišimo įjungimą, kad vaikščiojimas būtų patogesnis ir saugesnis.

Slidinėjimo batai "Atomic Hawx Magna 130 S GW" yra aukštos kokybės slidinėjimo įrangos įkūnijimas, užtikrinantis išskirtinį komfortą, kontrolę ir tikslumą. Patirkite geriausią slidinėjimo džiaugsmą su "Atomic Hawx Magna 130 S GW".

Pirkite vyriškus slidinėjimo batus "Atomic Hawx Magna 130 S GW" jau šiandien ir išnaudokite visas slidinėjimo nuotykių galimybes!

Specifikacijos

Geriausias naudojimas:
All Mountain
Year model:
24/25
Flex:
130
Pėdelės plotis (mm):
102mm
Batu plotis:
Wide
Įgūdžių lygis:
Advanced
Batu tipas:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Apkaustu suderinamumas:
GripWalk Binding
Batu apvalkalas:
Prolite
Įdėklo medžiaga:
Memory foam
Batu funkcijos:
Adaptive Fit System Cuff, Power Shift, True Flex, AFS Cuff
Rodyti visus

SkatePro