×
Menu

Hawx Prime XTD 120 Boa GW Mens Ski Boots

Skubiai! Sandėlyje yra tik 2
1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

"Atomic Hawx Prime XTD 120 Boa GW" vyriški slidinėjimo batai suderina aukštą našumą ir patogumą visą dieną pažengusiems slidininkams. Šie batai, sukurti naudoti visiems kalnų keliams, užtikrina išskirtinę kontrolę ir galios perdavimą, todėl idealiai tinka tiek tvarkomoms trasoms, tiek nuotykiui už trasos ribų.

Sukurti su 120 standumo lankstumo reitingu, "Hawx Prime XTD 120" užtikrina puikią atramą ir reakciją patyrusiems slidininkams. Vidutinio ilgio 100 mm ilgio karkasas užtikrina prigludusį ir tikslų prigludimą, o "Memory Fit 3D Platinum Light" įdėklas užtikrina individualiai pritaikomą komfortą ir šilumą. Šiuose batuose įrengta "Boa" užsegimo sistema leidžia lengvai reguliuoti ir patikimai prilaikyti pėdą, užtikrinant optimalius rezultatus slidinėjimo trasose.

Hawx Prime XTD 120 sukurti universalumui, todėl turi GripWalk padus, kurie užtikrina ir patikimą sukibimą vaikštant, ir sklandų suderinamumą su GripWalk surišimais. Žygio režimas suteikia platesnį judesių diapazoną, kad būtų galima patogiai keliauti ir kopti, todėl šie batai yra puikus pasirinkimas bekelės entuziastams. Jų tvirta konstrukcija su poliuretano ir "Prolite" apvalkalu garantuoja patvarumą ir ilgalaikį veikimą.

Vyriški slidinėjimo batai "Atomic Hawx Prime XTD 120 Boa GW" yra geriausias pasirinkimas pažengusiems slidininkams, ieškantiems aukščiausios klasės našumo, komforto ir universalumo derinio tiek slidinėjant kurorte, tiek bekelėje. Su šiais išskirtiniais slidinėjimo batais patirsite neprilygstamą kontrolę ir nepakartojamą slidinėjimo malonumą.

Specifikacijos

Geriausias naudojimas:
All Mountain, Freeride, Touring
Year model:
24/25
Flex:
120
Pėdelės plotis (mm):
100mm
Batu plotis:
Regular
Įgūdžių lygis:
Intermediate, Advanced
Batu tipas:
GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223), GripWalk Toe & Heel Pin Boots (ISO 23223), Touring Boots (ISO 9523)
Apkaustu suderinamumas:
GripWalk Binding, MNC Binding, Pin Tech Binding
Termiškai formuojamas:
Yes
Hike Mode:
Yes
Batu apvalkalas:
Polyurethane, Prolite
Įdėklo medžiaga:
Memory foam, Polyurethane
Rodyti visus

SkatePro