×
Menu

Edge Lyt 80 HV Mens Ski Boots

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Su vyriškais slidinėjimo batais "Head Edge Lyt 80 HV", skirtais pradedantiesiems slidininkams, ieškantiems malonios ir prieinamos slidinėjimo patirties, į trasas leiskitės užtikrintai ir patogiai.

Šie batai, kurių lenkimo koeficientas yra 80, o plotis - 102 mm, užtikrina puikią atramos ir lankstumo pusiausvyrą, todėl jais lengva manevruoti ir geriau kontroliuoti trasas. Idealiai tinkami slidinėjimui visuose kalnuose, "Head Edge Lyt 80 HV" batai leis jums lengvai slysti sutvarkytomis trasomis ir užtikrintai įveikti įvairias sniego sąlygas.

Šie slidinėjimo batai sukurti naudojant pažangiausias technologijas, jie pasižymi revoliucine konstrukcija, kuri sumažina svorį neaukojant našumo. Lengva konstrukcija užtikrina lengvą judėjimą ir mažesnį nuovargį, todėl galėsite slidinėti ilgiau ir mėgautis kalnais.

Be to, "Head Edge Lyt 80 HV" vyriški slidinėjimo batai pasižymi naujoviška reguliuojamo lankstumo sistema, kuri leidžia pritaikyti batus pagal jūsų slidinėjimo lygį ir pageidavimus. Ši funkcija leidžia pritaikyti batų lankstumą pagal savo įgūdžių lygį, o tai užtikrina didesnį tikslumą ir pasitikėjimą savimi slidinėjimo kelionėje.

Specifikacijos

Geriausias naudojimas:
All Mountain
Year model:
24/25
Flex:
80
Pėdelės plotis (mm):
102mm
Batu plotis:
Wide
Įgūdžių lygis:
Beginner
Batu tipas:
Alpine Adult Boots (ISO 5355)
Apkaustu suderinamumas:
Alpine Binding
Rodyti visus

SkatePro