×
Menu

Hint 130 GW Ski Boots

Skubiai! Sandėlyje yra tik 1
1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Patirkite aukščiausią našumą ir komfortą kito slidinėjimo nuotykio metu su "Scott Hint 130 GW" slidinėjimo batais! Šie batai sukurti pažengusiems slidininkams, kurie ieško geriausio iš abiejų pasaulių - didelio našumo kalnų slidinėjimo ir laisvalaikio slidinėjimo galimybių - šie batai užtikrina puikią galios ir tikslumo pusiausvyrą.

Scott Hint 130 GW slidinėjimo batai yra 130 lankstumo klasės, todėl užtikrina išskirtinę atramą ir reakciją, kad būtų tiksliai valdomi įvairiose vietovėse. Jie pagaminti naudojant tvirtą poliuretano batų apvalkalą, užtikrinantį ilgaamžiškumą ir atsparumą nusidėvėjimui. 99 mm pėdos plotis ir įprastas batų plotis užtikrina patogų ir palaikantį prigludimą daugumai slidininkų.

Šie slidinėjimo batai yra suderinami su "GripWalk" ir "Pin Tech" surišimo priemonėmis, todėl jūsų patogumui siūlomi įvairūs surišimo būdai. GripWalk padas užtikrina lengvą vaikščiojimą ir komfortą žygiuose, o suderinamumas su "Pin Tech" surišimais užtikrina saugų sujungimą su kaiščiais surišimais bekelės nuotykiuose. Vos 1790 g sveriantys "Scott Hint 130 GW" slidinėjimo batai yra stebėtinai lengvi, todėl mažina nuovargį ir didina judrumą.

Šiuose batuose taip pat yra "Thermo Insulated" įdėklas, užtikrinantis išskirtinę šilumą ir komfortą net ir esant neigiamai temperatūrai. "Dynafit" sertifikuota "Tech Insert" užtikrina suderinamumą su "Dynafit" surišimais, kad batai saugiai priglustų ir optimaliai veiktų. Patirkite aukščiausią slidinėjimo našumą ir komfortą su "Scott Hint 130 GW" slidinėjimo batais - puikiu pasirinkimu pažengusiems slidininkams, kurie reikalauja geriausio.

Specifikacijos

Geriausias naudojimas:
All Mountain, Freeride
Year model:
24/25
Flex:
130
Pėdelės plotis (mm):
99mm
Batu plotis:
Regular
Įgūdžių lygis:
Advanced
Batu tipas:
GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223), Touring Boots (ISO 9523)
Apkaustu suderinamumas:
GripWalk Binding, Pin Tech Binding
Svoris:
1790g
Hike Mode:
Yes
Batu apvalkalas:
Polyurethane
Batu funkcijos:
Dynafit Certified Tech Insert
Įdėklo ypatybės:
Thermo Insulated
Rodyti visus

SkatePro