Prekė išparduota ir gali būti vėl sandėlyje. Pristatymo laikas nežinomas. Rodyti panašius produktus
×
Menu

WC e.Race Team SW Skis + JRS 7.5 GW CA Bindings

Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje

Aprašymas

"Head WC e.Race Team SW" slidės + JRS 7.5 GW CA diržai

"Head WC e.Race Team SW" slidės ir JRS 7.5 GW CA vėriniai puikiai tinka jauniems slidininkams, norintiems pakelti savo lenktynių įgūdžius į aukštesnį lygį. Šios slidės yra lengvos ir patvarios konstrukcijos su medžio ir grafeno šerdimi, užtikrinančia išskirtinę galią ir kontrolę. Slidžių liemens plotis yra siauras - 67 mm, todėl jos idealiai tinka lenktynėms ir posūkių karvingui ant sutvarkytų šlaitų. 10,8 m spindulys užtikrina puikią posūkio pradžią ir kontrolę, todėl šios slidės puikiai tinka vidutinio ir pažengusiems slidininkams.

Šiose slidėse taip pat įdiegta "Head" EMC (Energy Management Circuit) technologija, kuri sumažina vibraciją ir užtikrina sklandų bei stabilų važiavimą. UHM C pagrindas užtikrina greitą ir tolygų slydimą, todėl šios slidės puikiai tinka lenktynėms ir treniruotėms.

Slidės komplektuojamos su "JRS 7.5 GW CA" surišimais, kurie puikiai tinka jauniesiems slidininkams. Šiuos surišimus lengva reguliuoti, jie saugiai ir patogiai priglunda. Jos suderinamos su "GripWalk" batais, todėl lengva į jas įlipti ir išlipti.

Apskritai "Head WC e.Race Team SW" slidės + JRS 7.5 GW CA surišimai yra puikus pasirinkimas jauniems slidininkams, norintiems tobulinti savo lenktynių įgūdžius. Jos pasižymi išskirtinėmis eksploatacinėmis savybėmis ir kontrole, todėl puikiai tinka lenktynėms ir treniruotėms.

Specifikacijos

Plotis:
111/67/95 mm
Juosmens plotis:
67mm
Geriausias naudojimas:
Racing
Įgūdžių lygis:
Beginner, Intermediate, Advanced
Spindulys:
10.8m
Šerdies medžiaga:
Wood, Graphene
Apkausto:
Included
Apkaustu tipas:
GripWalk Junior Binding
Batu suderinamumas:
GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223), GripWalk Toe & Heel Pin Boots (ISO 23223)
DIN nustatymas:
2 - 7.5
Papildomos funkcijos:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Apkaustu ilgis:
191-290mm
Rodyti visus

SkatePro