×
Menu

Maven Girl + C5 GW Junior Skis

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Pridėti prie pakuotės

Aprašymas

Atomic Maven Girl + C5 GW Junior slidės: Puikiai tinka jauniesiems slidininkams tiek slidinėjimo trasoje, tiek už jos ribų!

"Atomic Maven Girl" slidės sukurtos jaunoms slidininkėms, kurios pasirengusios pereiti į kitą slidinėjimo lygį. Šios slidės yra universalios konstrukcijos, todėl puikiai tinka bet kokio tipo vietovėms - nuo sutvarkytų šlaitų iki purios vietovės. Slidės sukurtos su "Densolite Core" šerdimi, kuri suteikia lengvumo, bet standumo pojūtį ir puikiai tinka mokytis bei tobulinti slidinėjimo techniką. Slidės taip pat turi "Duracap" šonines sieneles, kurios suteikia papildomo patvarumo ir apsaugo nuo smūgių.

Slidės "Maven Girl" komplektuojamos su "C5 GW" rišamaisiais diržais, su kuriais net ir jaunesniems slidininkams greitai ir lengvai įlipti ir išlipti iš slidžių. Šie surišimai suderinami su "GripWalk", todėl juos galite naudoti su tradiciniais kalnų arba "GripWalk" batais. Be to, surišimo DIN nustatymas yra 0,75-4,5, todėl jie puikiai tinka pradedantiesiems ir vidutinio lygio slidininkams.

Jei ieškote aukštos kokybės slidžių savo jaunajai slidininkei, "Atomic Maven Girl + C5 GW Junior" yra puikus pasirinkimas. Jos pasižymi gerai pritaikyta konstrukcija, kuri padės jūsų vaikui tobulinti įgūdžius, kad ir kur jis slidinėtų.

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
105/67/86 mm
Juosmens plotis:
67mm
Geriausias naudojimas:
All Mountain, Piste
Įgūdžių lygis:
Beginner, Intermediate
Šerdies medžiaga:
Densolite Core
Profilis:
Camber
Apkausto:
Included
Apkaustu tipas:
GripWalk Junior Binding
Batu suderinamumas:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), Alpine Junior Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223)
DIN nustatymas:
0.75-4.5
Papildomos funkcijos:
Tip Protector, Duracap
Apkaustu ilgis:
NAmm
Rodyti visus

SkatePro