×
Menu

Bent Chetler Mini + M 10 GW Kids Skis

1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
5 poros
6 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
5 poros
6 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Pridėti prie pakuotės

Aprašymas

"Atomic Bent Chetler Mini + M 10 GW" vaikiškos slidės - išlaisvinkite savo vaiko slidinėjimo potencialą

"Atomic" "Bent Chetler Mini" slidės su pririšimais atveria beribių slidinėjimo nuotykių pasaulį jauniesiems nuotykių ieškotojams, pasiruošusiems įveikti bet kokią vietovę. Sukurtos universalaus 90 mm pločio liemens, šios slidės puikiai tinka važiuoti bet kokio tipo sniegu - nuo šviežiai sutvarkytų šlaitų iki puraus sniego pripildytų pievų.

Iš lengvų ir patvarių medžiagų pagamintas "Densolite Core" branduolys suteikia stabilią platformą, kad slidės būtų stabiliai valdomos, o "Tip and Tail Rocker" profilis užtikrina lengvą plūdrumą ir atlaidumą įvairiomis sąlygomis.

Svarbiausia - saugumas, todėl šios slidės yra su iš anksto sumontuotais M 10 GW surišimo įtaisais, užtikrinančiais saugų sujungimą ir galios perdavimą. Šie surišimo įtaisai suderinami su įvairių tipų batais, įskaitant "Alpine Adult" ir "Junior Boots", "GripWalk Boots" ir "GripWalk Toe Pin Boots", todėl tinka augantiems jauniems slidininkams ir skirtingiems batų tipams. DIN nustatymas 3,0-10,0 leidžia pritaikyti prie vaiko įgūdžių lygio.

Patvarūs Cap Sidewalls padidina slidžių ilgaamžiškumą ir sumažina skilimo riziką, kad slidės neatsiliktų nuo jūsų mažylio neblėstančios energijos slidinėjimo trasose. Šios slidės sukurtos taip, kad suteiktų džiaugsmo ir pažangos tiems, kurie trokšta kuo geriau išnaudoti žiemą.

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
128/90/119 mm
Juosmens plotis:
90mm
Geriausias naudojimas:
All Mountain, Park
Įgūdžių lygis:
Beginner, Intermediate
Šerdies medžiaga:
Densolite Core
Profilis:
Tip and Tail Rocker
Apkausto:
Included
Apkaustu tipas:
GripWalk Junior Binding
Batu suderinamumas:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), Alpine Junior Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223)
DIN nustatymas:
3.0-10.0
Papildomos funkcijos:
Dura Cap Sidewall
Apkaustu ilgis:
NAmm
Rodyti visus

SkatePro