×
Menu

Raptor WCR SC Juniors Ski boots

Skubiai! Sandėlyje yra tik 2
1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Pridėti prie pakuotės

Aprašymas

"Head Raptor WCR SC Junior" slidinėjimo batai yra geriausias pasirinkimas jauniems slidininkams, norintiems pagerinti savo rezultatus slidinėjimo trasose. Šie batai sukurti naudojant tą pačią lenktynių technologiją kaip ir mūsų suaugusiųjų slidinėjimo batai, todėl jauniesiems slidininkams jie puikiai perduoda energiją, užtikrina kontrolę ir komfortą.

Šių batų lankstumo reitingas yra 100, todėl šie batai užtikrina puikią atramos ir lankstumo pusiausvyrą pažengusiems jauniesiems slidininkams. Siauras 93 mm ilgio karkasas užtikrina patogų ir tikslų prigludimą, o mikro sagtys ir rankogalių suderinimas užtikrina patogų ir saugų prigludimą. Šie batai taip pat suderinami su kalnų jaunių surišimo įtaisais, todėl juos lengva naudoti su jau turima jūsų vaiko slidinėjimo įranga.

Slidinėjimo batai "Head Raptor WCR SC Juniors", sukurti su lenktynių įkvėptomis funkcijomis, tokiomis kaip lankstumo reguliavimas, yra puikus pasirinkimas jauniesiems slidininkams, kurie nori pakelti savo slidinėjimą į aukštesnį lygį ir maksimaliai išnaudoti laiką slidinėjimo trasoje.

Slidinėjimo batai "Head Raptor WCR SC Juniors" yra dviejų skirtingų lankstumo laipsnių (100 ir 110) ir įvairių dydžių, kad puikiai tiktų jūsų vaikui. Nepraleiskite progos suteikti savo jaunajam slidininkui pranašumą, kurio jam reikia, kad galėtų puikiai pasirodyti slidinėjimo trasose - įsigykite "Head Raptor WCR SC Juniors" slidinėjimo batų porą jau šiandien!

Specifikacijos

Geriausias naudojimas:
Race
Year model:
24/25
Flex:
100, 110
Pėdelės plotis (mm):
93mm
Batu tipas:
Alpine Junior Boots (ISO 5355)
Apkaustu suderinamumas:
Alpine Junior Binding
Batu funkcijos:
Flex Adjustment, Micro Buckles
Cuff išlygiavimas:
Yes
Rodyti visus

SkatePro