×
Menu

Ruler Boa Snowboard Boots

(2)
Naujienos
1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Pridėti prie pakuotės

Žiūrėkite taip pat

Pridėti prie pakuotės

Aprašymas

"Burton Ruler Boa" snieglenčių batai: Pakelkite savo važiavimą į aukštesnį lygį

Jei ieškote snieglenčių batų poros, kurioje derėtų išskirtinės eksploatacinės savybės, puikus komfortas ir stilinga išvaizda, "Burton Ruler Boa" snieglenčių batai yra geriausias pasirinkimas. Šie "Burton Snowboards" aistringai pagaminti batai pelnė vidutinio ir pažengusio lygio snieglentininkų reputaciją, nes užtikrina puikią reakcijos, tikslumo ir atlaidumo pusiausvyrą.

Viena iš pagrindinių "Ruler Boa" snieglenčių batų savybių - "Boa Fit" sistema su "Coiler" technologija. Ši išradinga raištelių sistema leidžia be vargo ir tiksliai užveržti batus, todėl vos keliais ratukų pasukimais pasieksite prigludusį, individualų prigludimą. Kartu su revoliucine "Total Comfort Construction" konstrukcija, kuri panaikina skausmingą įpratimo laikotarpį, šie batai užtikrina neprilygstamą komfortą iškart po išpakavimo.

Vidutinio lankstumo "Ruler Boa" batai yra puikiai subalansuoti įvairiems jojimo stiliams ir įgūdžių lygiams. Nesvarbu, ar leidžiatės nuo šlaitų, ar tyrinėjate bekelę, ar atliekate žandikaulį atimančius triukus, šie batai užtikrina reikiamą atramą ir lankstumą.

Judėdami po sniegą įvertinsite pažangias technologijas, kurios pagerina jūsų važiavimo patirtį. Šiluma formuojamas įdėklas, išklotas "Thinsulate" medžiaga, užtikrina šilumą ir asmeninį pritaikymą, kad būtų patogu visą dieną. Miegmaišyje esanti šviesą atspindinti plėvelė ir žmogaus kailis taip pat palaiko šilumą kojoms, todėl galite mėgautis ilgesnėmis sesijomis neaukodami šilumos.

Kita įspūdinga "Ruler Boa" snieglenčių batų savybė - galinis įlipimas ir užsegimo sistema, užtikrinanti greitą ir saugų perėjimą iš namelio į trasą. Dėl savo universalaus lankstumo šie batai puikiai tinka patyrusiems raiteliams, kurie tyrinėja įvairias vietoves ir laisvojo stiliaus manevrus.

Sukurti su aistra snieglenčių sportui, "Burton Ruler Boa" snieglenčių batai sujungia aukščiausios klasės funkcionalumą ir drąsią estetiką. Su šiais išskirtiniais "Burton Snowboards" batais pagerinsite savo važiavimo įgūdžius ir pasinersite į šlaitų įspūdžius. Patirkite komforto, tikslumo ir laisvojo stiliaus universalumo derinį - su "Burton Ruler Boa Snowboard Boots" snieglenčių batais pakelkite savo snieglenčių sporto nuotykius į dar neregėtas aukštumas.

Specifikacijos

Batu funkcijos:
Two-piece, Shock absorber
Papildomos funkcijos:
Boa Fit System featuring Coiler technology, Total Comfort Construction, Man fur, Sleeping Bag Reflective Foil
Apkaustu sistema:
Rear entry, Strap in
Flex:
Medium
Įgūdžių lygis:
Intermediate, Advanced
Riding Stilius:
All Mountain, Freestyle
Uždarymas:
BOA
Įdėklo ypatybės:
Removable, Heat moldable
Įdėklo medžiaga:
Thinsulate
Lytis:
Man

Popularios prekės

Rodyti visus

Iš to paties prekės ženklo

atsiliepimai   (2)

Nėra atsiliepimų lietuvių kalba. Rodyti atsiliepimus kitos kalbos (2 atsiliepimai)

SkatePro