×
Menu

Audio Chips Ultra 2.0

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
7 vnt.
8 vnt.
9 vnt.
10+
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Pasiruoškite išbandyti naujos kartos garsą kalnuose su "Sweet Protection Audio Chips Ultra 2.0". Šie "Bluetooth" belaidžiai lustai, sukurti naudojant pažangiausią "True Wireless" technologiją, pasižymi išskirtine garso kokybe, sklandžiu ryšiu ir ilgesniu, iki 12-14 valandų veikiančiu akumuliatoriumi.

Dėl patobulinto "Bluetooth" ryšio "Audio Chips Ultra 2.0" užtikrina stabilų ryšį, kad galėtumėte nenutrūkstamai bendrauti su kitais nuotykių ieškotojais. Sustiprintas akumuliatorius pasižymi greitesniu įkrovimu - jam visiškai įkrauti reikia vos 1,5 valandos, todėl visą dieną galėsite šėlti slidinėjimo trasose.

Muziką ir skambučius lengvai valdysite net su pirštinėmis, nes ant kiekvienos ausinės yra didelis vienas mygtukas. Paprastos mygtukų kombinacijos leidžia visiškai valdyti prietaisą neišimant jo iš kišenės.

Pasinerkite į išskirtinį garsą su meistriškai sureguliuotais 40 mm garsiakalbiais, užtikrinančiais krištolo skaidrumo stereofoninį garsą, kuris prilygsta bet kokiam privačiam plokštelių išleidimo vakarėliui. Su įmontuotu mikrofonu ir balso aktyvavimo funkcija šios "Chips" yra geriausias palydovas, kad žiemos nuotykių metu galėtumėte palaikyti ryšį ir pramogauti.

Specifikacijos

Garso jungtis:
Built-in
Rodyti visus

SkatePro