×
Menu

Four Pro Signature NMC Pink Powder Ski Goggles

1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
5 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Pridėti prie pakuotės

Aprašymas

"Atomic Four Pro Signature NMC Pink Powder" slidinėjimo akiniai yra aukštos kokybės slidinėjimo akiniai, skirti slidininkams ir snieglentininkams, kuriems reikia geriausio optinio skaidrumo ir apsaugos.

Šie akiniai turi cilindrinį dvigubą lęšį su fotochromine technologija, kuri automatiškai reguliuoja lęšio atspalvį priklausomai nuo saulės šviesos kiekio ir užtikrina optimalų matomumą bet kokiomis sąlygomis. Lęšiai pagaminti iš aukštos kokybės polikarbonato medžiagos ir padengti danga, apsaugančia nuo rūko, kad net intensyviausios veiklos metu nesudrumstų.

Be to, "Four Pro Signature NMC" akiniai turi prisitaikančias trijų sluoksnių veido putas, kurios prisitaiko prie veido kontūrų, kad patogiai ir saugiai priglustų. Akiniai yra suderinami su akiniais ir turi itin skaidrų lęšį, skirtą prasto apšvietimo sąlygoms.

Stilingo dizaino, moderniausių technologijų ir patogiai prigludę "Atomic Four Pro Signature NMC Pink Powder" slidinėjimo akiniai yra puikus pasirinkimas slidininkams ir snieglentininkams, kuriems reikia geriausios kokybės ir apsaugos.

Specifikacijos

Papildomos funkcijos:
Adaptive Lf Tri-Layer Face Foam, Hd Lens Technology, Cylindrical Lens, Double Lens, Over The Glass Compatible, Photochromic Lens
Veido dydis:
One Size
Lęšio oro tipas:
Sunny
Keičiamas objektyvas:
Yes
Objektyvas:
FOUR PRO HD PHOTO LENS AMBER
Tinka su akiniais (OTG):
Yes
Įsk. Papildomas lęšis:
Yes
Papildomas lęšis:
FOUR PRO CLEAR LENS - 84%
Rodyti visus

SkatePro