×
Menu

Revent Q HD Photo Ski Goggles

1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
5 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Pridėti prie pakuotės

Aprašymas

Mėgaukitės geriausiu matomumu ir apsauga savo kalnų nuotykiuose su šiais "Atomic Skis Revent Q HD Photo" akiniais!

"Atomic" "Revent Q HD Photo" akiniai siūlo neprilygstamą slidinėjimo patirtį dėl savo pažangių funkcijų. Šie akiniai sukurti su "Live Fit" rėmeliais, kurie prisitaiko prie veido, kad būtų itin patogūs ir užtikrintų platų matymo lauką. Adaptyvios LF trijų sluoksnių veido putos užtikrina puikų prigludimą ir nepraleidžia šalto oro, todėl išliksite šilti ir susikaupę. Neleiskite, kad rūkas ar vandens lašeliai trukdytų jums matyti, nes "Integral Clarity Technology" danga nuo rūko ir itin oleofobinė bei hidrofobinė išorinė danga.

Šie akiniai idealiai tinka saulėtoms sąlygoms, be to, prie jų pridedamas papildomas lęšis permainingam orui. Toriniai lęšiai užtikrina puikų skaidrumą ir sumažina iškraipymus. Nesvarbu, ar nešiojate akinius, ar ne, suderinamumas per akinius ir MFI technologija (magnetinė veido kaukės integracija) užtikrina maksimalų komfortą ir universalumą. Patirkite neprilygstamą našumą ir stilių slidinėjimo trasose su "Atomic" akiniais "Revent Q HD Photo" - puikiu palydovu į jaudinančius slidinėjimo nuotykius.

Specifikacijos

Papildomos funkcijos:
Adaptive Lf Tri-Layer Face Foam, Integral Clarity Technology Anti-Fog, Live Fit Frame, Hd Lens Technology, Super Oleophobic and Hydrophobic Coating, Toric Lens, Over The Glass Compatible, MFI tech (Magnetic Face Mask Integration)
Veido dydis:
L, One Size
Lęšio oro tipas:
Sunny
Keičiamas objektyvas:
Yes
Objektyvas:
REVENT Q HD PHOTO LENS Green
Įsk. Papildomas lęšis:
Yes
Rodyti visus

SkatePro