×
Menu

Count Junior Spherical Ski Goggles

1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
5 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
5 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
5 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas iš €79
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Pridėti prie pakuotės

Aprašymas

Leiskitės į slidinėjimo trasas su "Atomic Count Junior" sferiniais slidinėjimo akiniais ir patirkite išskirtinį aiškumą bei apsaugą. Sukurti jauniesiems slidininkams, šie akiniai turi sferinius lęšius, užtikrinančius platų matymo lauką, todėl jie nepraleis nė vienos detalės ant kalno.

Šie akiniai su "Adaptive Lf" trijų sluoksnių veido putomis yra patogūs ir saugūs, o "Live Fit" rėmelis patogiai prisitaiko prie veido kontūrų. Super oleofobinė ir hidrofobinė dangos užtikrina vandens, purvo ir alyvos atstūmimą, todėl vaizdas išlieka aiškus bet kokiomis sąlygomis.

Anti Fog danga apsaugo nuo rūko, todėl jie gali susitelkti į slidinėjimą ir neblaškyti dėmesio. Silikono danga padengtas dirželis tvirtai laiko akinius net ir intensyviausių važiavimų metu. Puikiai tinkantys saulėtoms dienoms ant kalno, "Atomic Count Junior" sferiniai slidinėjimo akiniai suteikia neprilygstamą slidinėjimo patirtį jauniesiems nuotykių ieškotojams.

Specifikacijos

Papildomos funkcijos:
Adaptive Lf Tri-Layer Face Foam, Live Fit Frame, Super Oleophobic and Hydrophobic Coating, Anti Fog, Silicone-coated Strap
Veido dydis:
Junior
Lęšio oro tipas:
Sunny
Keičiamas objektyvas:
No
Rodyti visus

SkatePro