×
Menu

Connor RIG Reflect Ski Goggles

Skubiai! Sandėlyje yra tik 3
1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Pridėti prie pakuotės

Aprašymas

Atraskite geriausią slidinėjimo patirtį su slidinėjimo akiniais "Sweet Protection Connor RIG Reflect". Šie akiniai be rėmelio suteikia neprilygstamai platų matymo lauką, todėl galėsite grožėtis aplinka ir pastebėti kiekvieną kliūtį savo kelyje. Šie akiniai, kuriuose įdiegta RIG® technologija, pagerina kontrastą ir suteikia natūralių spalvų, mažina akių nuovargį ir užtikrina, kad išliksite susitelkę į nuotykius.

Torinės formos lęšiai užtikrina puikią apsaugą nuo gamtos stichijų ir apsaugo akis nuo bet kokių gamtos mestų sviedinių. Jei oro sąlygos pasikeistų, galite be vargo pakeisti lęšius, kad galėtumėte optimaliai veikti. Svarbiausia - patogumas, o "Connor RIG® Reflect Goggles" užtikrina itin ploną ventiliuojamą TPU rėmelį, kuris gerai priglunda prie akinių ir nesumažina matomumo.

Patirkite krištolinį aiškumą su "Clear A-F" vidinio lęšio technologija, kuri trigubai efektyviau apsaugo nuo rūko. Trisluoksnės veido putos ir 3D tinklinės ventiliacijos angos apsaugo nuo rūko ir užtikrina optimalų oro pralaidumą, garantuodamos malonų slidinėjimą. Sukurti iš įpurškiamo poliamido ir su apdirbtais kraštais, šie akiniai pasižymi išskirtiniu patvarumu ir atsparumu smūgiams.

Super oleofobinės ir hidrofobinės dangos užtikrina išskirtinį vandens ir alyvos atstūmimą. Dėl 100 % apsaugos nuo UV spindulių galite būti tikri, kad jūsų akys bus gerai apsaugotos nuo kenksmingų spindulių.

Patirkite neprilygstamą našumą ir apsaugą su slidinėjimo akiniais "Sweet Protection Connor RIG Reflect". Su šiais revoliuciniais akiniais jūsų slidinėjimo nuotykiai niekada nebebus tokie patys.

Specifikacijos

Papildomos funkcijos:
Super Oleophobic and Hydrophobic Coating, Rig(Retina Illumination Grading), Gore Protective Vents, Extreme Impact Resistance, Toric Lens
Veido dydis:
One Size
Lęšio oro tipas:
Cloudy, Partly cloudy, Sunny
Keičiamas objektyvas:
Yes
Tinka su akiniais (OTG):
Yes
Šalmas suderinamas:
Yes
Apsauga nuo rasojimo:
Clear A-F inner lens technology
Putplastis:
Triple layer face foam
Svoris:
167g
Rodyti visus

SkatePro