×
Menu

Durden RIG Reflect Ski Goggles

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Pridėti prie pakuotės

Aprašymas

"Sweet Protection Durden RIG Reflect" slidinėjimo akiniai "Sweet Protection" sujungia retro įkvėpimą ir modernų dizainą, kad užtikrintų neprilygstamą slidinėjimo patirtį ir išplėstą regėjimo lauką. Šie akiniai pagaminti elegantiško, žemo profilio dizaino, turi 1,3 mm storio cilindrinį lęšį, užtikrinantį puikų skaidrumą. Naudojant mūsų išskirtinę RIG® lęšių technologiją, jie pasižymi geresniu kontrastu, mažesniu spalvų iškraipymu ir mažesniu akių nuovargiu, todėl užtikrina optimalų darbą slidinėjimo trasose.

Akiniai pasižymi unikalia lęšių kablio sąsaja apačioje, todėl lęšius galima keisti be vargo. Komfortui ir patvarumui teikiamas prioritetas - rėmo vidinėje pusėje laminuotos ventiliacinės putos. Dirželis, sumaniai pritvirtintas rėmo išorėje, užtikrina idealų pritaikymą prie "Sweet Protection" šalmų.

Papildomos savybės: itin oleofobinė ir hidrofobinė danga, atstumianti vandenį, purvą ir nešvarumus, ir 100 % apsauga nuo UV spindulių, sauganti akis. Šie akiniai yra padidinto dydžio ir sveria tik 141 gramą, todėl užtikrina išskirtinę apsaugą ir komfortą slidinėjimo nuotykių metu. Patirkite neprilygstamą aiškumą, komfortą ir stilių su "Sweet Protection Durden RIG Reflect" slidinėjimo akiniais.

Specifikacijos

Papildomos funkcijos:
Super Oleophobic and Hydrophobic Coating, Rig(Retina Illumination Grading)
Veido dydis:
One Size
Lęšio oro tipas:
Cloudy, Partly cloudy, Sunny
Keičiamas objektyvas:
Yes
Objektyvas:
RIG 1.3 mm thick cylindrical lens
Tinka su akiniais (OTG):
Yes
Šalmas suderinamas:
Yes
Oro srauto sistema:
Yes
Svoris:
141g
Rodyti visus

SkatePro