×
Menu

Flexvent Strap SR Back Protector

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
7 vnt.
8 vnt.
9 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Su "Rossignol Flexvent Strap SR" nugaros apsauga pagerinsite savo slidinėjimo patirtį. Ši nugaros apsauga sukurta specialiai kalnų slidinėjimo reikmėms, todėl ji yra geriausias įrankis, užtikrinantis jūsų saugumą, tačiau nesumažinantis komforto ir lankstumo. Sukurta naudojant naujausias technologijas, "Rossignol Flexvent" suteikia puikų apsaugos ir judėjimo laisvės derinį.

Nugaros apsauga "Flexvent Strap SR" pasižymi pažangia konstrukcija su segmentuotomis, daugiasluoksnėmis putomis, kurios veiksmingai sugeria ir išsklaido smūgio jėgas. Taip užtikrinama maksimali nugaros apsauga, todėl galite ramiai siekti savo galimybių slidinėjimo trasose. Be to, apsaugos dirželių sistema užtikrina saugų ir prigludusį tvirtinimą, todėl apsauga išlieka savo vietoje net ir drąsiausių trasų metu.

Sukurta vyrams slidininkams, "Rossignol Flexvent Strap SR" nugaros apsauga yra privaloma tiems, kurie vertina saugumą ir aukštus rezultatus. Patirkite neprilygstamą apsaugą neaukodami komforto ir judrumo. Su "Rossignol" drąsiai įveikite bet kokią vietovę ir mėgaukitės aukščiausios kokybės slidinėjimo patirtimi.

Specifikacijos

Skirtas:
Skiing
Lytis:
Man
Rodyti visus

SkatePro