×
Menu

Freeflex 11 GW Race Plate Ski Bindings

1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
5 poros
6 poros
7 poros
8 poros
9 poros
10+
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

"Head Freeflex 11 GW Race Plate" slidinėjimo batai yra aukštos kokybės batai, skirti patyrusiems slidininkams, siekiantiems maksimalios kontrolės ir tikslumo slidinėjimo trasose. Jis turi unikalią "Freeflex Pro" rišimo sistemą, kuri užtikrina tolygų ir nuoseklų išlinkimą, kad būtų užtikrintas optimalus veikimas. Tai užtikrina maksimalų galios perdavimą ir reakciją, todėl galite užtikrintai atlikti greitus ir tikslius posūkius.

Iš lengvų, patvarių medžiagų pagaminti ir 85 mm pločio stabdžių rankenų pločio surišimo įtaisai užtikrina puikų stabilumą ir kontrolę. GripWalk surišimo sistema užtikrina suderinamumą su visais GripWalk batais (ISO 23223), todėl saugiai ir patogiai priglunda. Kad būtų dar patogiau, surišimai turi lengvai naudojamą žingsninę konstrukciją, todėl greitai ir lengvai užsidėsite ir nuimsite slides.

Slidinėjimo diržai "Head Freeflex 11 GW Race Plate Ski Bindings", kurių DIN nustatymo diapazonas yra 3,0-11,0, gali būti pritaikyti visų lygių slidininkams - nuo pradedančiųjų iki ekspertų. Jie idealiai tinka naudoti slidinėjimo trasose ir lenktynėse, nes užtikrina puikią našumo ir kontrolės pusiausvyrą, kad slidinėjimas būtų jaudinantis.


Skirta tik slidėms su tvirtinimo plokštele

Specifikacijos

Year model:
24/25
Apkaustu tipas:
GripWalk Binding
Batu suderinamumas:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Stabdžių svirties plotis:
85mm
Svoris:
1130g
DIN nustatymas:
3.0-11.0
Geriausias naudojimas:
Race, Piste
Stovo aukštis:
21mm
Rodyti visus

SkatePro