×
Menu

Shift2 13 MN Ski Bindings

1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
5 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

"Atomic Shift2 13 MN" slidinėjimo įranga yra puikus pasirinkimas slidininkams, kurie nori laisvai tyrinėti užmiestį, neaukodami slidinėjimo trasų našumo. Šie MNC (angl. Multi-Norm Certified) batai suderinami su tradiciniais kalnų ir turistiniais batais, todėl esate universalūs, kad galėtumėte keliauti visur, kur tik jus nuves sniegas.

"Shift2 13 MN", kurių DIN nustatymas yra 6,0-13,0, puikiai tinka vidutinio ir pažengusiems slidininkams, kurie iš savo suvarstymų reikalauja aukštų eksploatacinių savybių. Šis surišimas sukurtas atsižvelgiant į saugumą ir efektyvumą, naudojant žemo profilio važiuoklę, kuri užtikrina geresnį galios perdavimą. Šie surišimo įtaisai taip pat turi padidinto dydžio platformą ir karboninę PA konstrukciją, užtikrinančią lengvą, bet tvirtą karkasą.

Be to, "Shift2 13 MN" pasižymi keliomis patogiomis funkcijomis, įskaitant lengvai naudojamus pagalbinius laipiojimo įtaisus ir "hike and ride" jungiklį, kad būtų lengva pereiti nuo slidinėjimo trasų prie žygių. TUV sertifikatas užtikrina, kad šie surišimai buvo kruopščiai išbandyti ir atitinka visus saugos standartus.

Su "Atomic Shift2 13 MN" slidinėjimo diržais galėsite mėgautis geriausiais abiejų pasaulių privalumais - tyrinėti bekelę ir mėgautis slidinėjimo trasomis, ir visa tai - su vienu universaliu diržu.

Specifikacijos

Year model:
24/25
Apkaustu tipas:
MNC Binding
Batu suderinamumas:
GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223), GripWalk Toe & Heel Pin Boots (ISO 23223)
Stabdžių svirties plotis:
100mm, 110mm
DIN nustatymas:
6.0-13.0
Geriausias naudojimas:
Freeride, Touring
Stovo aukštis:
30mm
Papildomos funkcijos:
Easy Climbing Aids, Hike and Ride Switch, Multi Norm Certified (MNC), Low Profile Chassis, Crampon System, Carbon-infused PA, Oversized Heel Platform, TUV Certified, Automatic Toe Adaptation
Rodyti visus

SkatePro