×
Menu

Freeflex 14 GW Race Plate Ski Bindings

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
7 vnt.
8 vnt.
9 vnt.
10+
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

"Head Freeflex 14 GW Race Plate Ski Bindings" - tai aukščiausios klasės varžyboms skirti slidinėjimo batai. Šie aukštos kokybės surišimo įtaisai skirti patyrusiems slidininkams, kuriems reikia geriausios galios, kontrolės ir tikslumo.

Šie surišimai suderinami su "GripWalk" slidinėjimo batais ir pasižymi 4-14 DIN nustatymo diapazonu, todėl tinka įvairiems slidininkams. Be to, jų stabdžių plotis yra 85 mm, todėl jie idealiai tinka daugumai šiuolaikinių slidžių. Be to, "Freeflex 14 GW" diržai turi 21 mm aukščio stovą, kuris užtikrina puikų stabilumą ir krašto kontrolę.

Iš lengvų medžiagų pagaminti "Head Freeflex 14 GW Race Plate Ski Bindings" sveria vos 1170 g, todėl slidinėjimo trasose jūsų nevargins. Juos taip pat neįtikėtinai lengva reguliuoti ir naudoti, todėl ant sniego galėsite išvažiuoti greitai ir saugiai.

Apskritai "Head Freeflex 14 GW Race Plate Ski Bindings" yra puikus pasirinkimas pažengusiems ir patyrusiems slidininkams, ieškantiems aukštos kokybės raiščių, užtikrinančių optimalią galią, kontrolę ir tikslumą, kad slidinėjimas būtų jaudinantis ir malonus.

Skirta tik slidėms su tvirtinimo plokštele

Specifikacijos

Year model:
24/25
Apkaustu tipas:
GripWalk Binding
Batu suderinamumas:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Stabdžių svirties plotis:
85mm
Svoris:
1170g
DIN nustatymas:
4.0-14.00
Geriausias naudojimas:
Race, Piste
Stovo aukštis:
21mm
Rodyti visus

SkatePro