×
Menu

Camox All Mountain Skis

1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Pristatome "Black Crows Camox All Mountain" slides, kurios yra geriausias jūsų kito nuotykio už trasos ribų palydovas. Šios unisex slidės skirtos pažengusiems slidininkams, ieškantiems universalumo ir našumo bet kokiomis sniego sąlygomis.

97 mm pločio liemens srityje "Camox" slidės užtikrina puikią stabilumo ir manevringumo pusiausvyrą. Užkariaukite bet kokią vietovę - nuo šviežiai sutvarkytų šlaitų iki gilių pūdymo slėptuvių - ir mėgaukitės sklandžiu ir lengvu važiavimu kiekviename posūkyje.

Šios slidės pagamintos iš stiklo pluošto ir uosio šerdies, todėl jos pasižymi greita reakcija ir gyvybingumu. Išgaubtas profilis užtikrina krašto laikymąsi ir tikslumą, todėl galėsite atlikti tikslius posūkius ir užtikrintai leistis nuo kalno.

"Black Crows Camox All Mountain" slidės pagamintos taip, kad būtų ilgaamžės ir atlaikytų griežto naudojimo reikalavimus. Tvirta konstrukcija užtikrina ilgaamžiškumą ir patikimumą, todėl galėsite be rūpesčių susitelkti į mėgavimąsi šlaitais.

Atkreipkite dėmesį, kad su šiomis slidėmis tvirtinimo elementai nepridedami. Išsirinkite tobulus surišimus, atitinkančius jūsų slidinėjimo stilių ir gebėjimų lygį, ir patirkite žiemos sporto malonumą kaip niekada anksčiau.

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
131/97/119 mm
Juosmens plotis:
97mm
Geriausias naudojimas:
All Mountain
Įgūdžių lygis:
Advanced
Spindulys:
20m
Svoris - pr. pora:
4000g
Šerdies medžiaga:
Fiberglass, Ash
Profilis:
Camber
Apkausto:
Not included
Lytis:
Unisex
Rodyti visus

SkatePro