×
Menu

Octo Birdie All Mountain Skis

Skubiai! Sandėlyje yra tik 3
1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
5 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Pasiruoškite skristi su "Black Crows Octo Birdie" kalnų slidėmis. Šios slidės, kurių liemens plotis 84 mm, skirtos moterims, norinčioms įveikti bet kokias vietoves - nuo puikiai sutvarkytų šlaitų iki gilaus šviežio pūdymo. Slidės "Octo Birdie" idealiai tinka vidutinio lygio ir pažengusioms slidininkėms, norinčioms lengvai ištyrinėti kiekvieną kalno kampelį.

Slidės "Octo Birdie" sukonstruotos su stiklo pluošto ir topolio šerdimi, kuri užtikrina optimalų tvirtumo ir lankstumo balansą, suteikia reikiamą standumo kiekį dinamiškam važiavimui ir jautriam valdymui, kartu išlaikant puikų žaismingumą. Šios slidės yra neįtikėtinai universalios ir puikiai prisitaiko prie įvairių sniego sąlygų - nuo kietos dangos iki minkšto, puraus sniego, todėl slidinėjimo patirtis bus puiki nepriklausomai nuo oro sąlygų.

Su "Black Crows Octo Birdie" slidėmis stilingai nusileiskite nuo šlaitų ir kiekvieną posūkį paverskite jaudinančiu nuotykiu. Šios slidės, kurių spindulys 14 m, pasižymi sklandžiu ir nuspėjamu posūkio veikimu, kuris įkvepia pasitikėjimo savimi ir leidžia be vargo daryti gražius posūkius.

Patirkite tikrą laisvę kalnuose su "Black Crows Octo Birdie" universaliomis kalnų slidėmis. Išlaisvinkite visą savo potencialą ir atraskite visiškai naują slidinėjimo lygį su šiomis aukščiausios klasės slidėmis, sukurtomis specialiai moterims, kurios reikalauja geriausio. Į komplektą neįeina tvirtinimo elementai, todėl galite pasirinkti tobulus tvirtinimo elementus, atitinkančius jūsų slidinėjimo stilių ir poreikius.

Modelio specifikacijos

ModelisPlotisSvoris - pr. pora
155cm124/84/113 mm2900g
161cm126/84/113 mm3000g
167cm126/84/113 mm3050g
173cm127/84/114 mm3100g

Specifikacijos

Year model:
24/25
Juosmens plotis:
84mm
Geriausias naudojimas:
All Mountain
Įgūdžių lygis:
Intermediate, Advanced
Spindulys:
14m
Šerdies medžiaga:
Fiberglass, Poplar
Apkausto:
Not included
Lytis:
Woman
Rodyti visus

SkatePro