×
Menu

Cloud Q9 + M 10 GW All Mountain Skis

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Patirkite lengvą slidinėjimą su "Atomic Cloud Q9 + M 10 GW" - All Mountain slidėmis!

Pristatome naujas revoliucines "Atomic Cloud Q9 + M 10 GW" visų kalnų slides, sukurtas specialiai moterims slidininkėms, siekiančioms sklandaus ir lengvo slidinėjimo. Naujausios technologijos ir neprilygstamas dizainas - šios slidės pakels jūsų slidinėjimą į kitą lygį.

Slidės "Atomic Cloud Q9", sukurtos specialiai moterims ir pasižyminčios 75 mm liemens pločiu, užtikrina puikią stabilumo ir judrumo pusiausvyrą, todėl sklandžiai važiuosite bet kokioje vietovėje. Joje panaudotas naujoviškas "Densolite Core" branduolys, užtikrinantis optimalų svorio ir našumo santykį, kad slidinėjimas nevargintų, o kartu su "Dura Cap" šonine sienele pagerina energijos perdavimą ir sukibimą su briauna.

Dėl išgaubto profilio "Cloud Q9" užtikrina neprilygstamą kontrolę ir tikslumą, todėl galėsite lengvai atlikti tikslius posūkius ir kirtimus. Antgalio apsauga užtikrina didesnį slidžių patvarumą ir ilgaamžiškumą, todėl jos taps patikimu palydovu kiekviename nuotykyje.

Slidės "Atomic Cloud Q9 + M 10 GW" komplektuojamos su iš anksto sumontuotais "M 10 GW" diržais, suderinamais su "GripWalk" batais, kad būtų patogios ir komfortiškos. Sureguliuokite surišimą pagal norimą DIN nustatymą 3,0-10,0 diapazone, kad atitiktų jūsų įgūdžių lygį ir užtikrintų optimalų veikimą.

"Atomic" slidės "Cloud Q9" skirtos visų lygių slidininkėms, pradedant pradedančiosiomis ir baigiant vidutinio lygio slidininkėmis, ieškančioms universalių kalnų slidžių, kurios suderina paprastą naudojimą ir išskirtines eksploatacines savybes. Su "Atomic Cloud Q9 + M 10 GW All Mountain" slidėmis "Atomic Cloud Q9 + M 10 GW" užtikrintai ir grakščiai įveikite bet kokį šlaitą!

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
120/75/103 mm
Juosmens plotis:
75mm
Geriausias naudojimas:
All Mountain
Įgūdžių lygis:
Beginner, Intermediate
Šerdies medžiaga:
Atomic Wood Core, Densolite Core
Profilis:
Camber
Apkausto:
Included
Apkaustu tipas:
GripWalk Binding
Batu suderinamumas:
GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223)
DIN nustatymas:
3.0-10.0
Papildomos funkcijos:
Dura Cap Sidewall, Tip Protector
Lytis:
Woman
Rodyti visus

SkatePro