×
Menu

Maven 93 C All Mountain Skis

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

"Atomic Maven 93 C" slidės skirtos tiems, kurie ieško universalių ir aukštos kokybės slidžių visoms kalnų sąlygoms. Nesvarbu, ar esate patyręs veteranas, ar tik pradedate slidinėti, šios slidės puikiai tinka vidutinio ir pažengusiems slidininkams, norintiems pakelti savo slidinėjimo lygį. Dėl 92 mm juosmens pločio ir universalios konstrukcijos "Maven 93 C" puikiai tinka įvairioms sąlygoms - nuo puikiai paruoštų šlaitų iki gilaus pūdymo slėptuvių.

Slidės meistriškai sukonstruotos naudojant garsiuosius "Atomic" "Atomic Wood Core" ir "Omatic Core" branduolius, kurie sujungia tvirtumą, manevringumą ir sklandų važiavimą. Jos pasižymi "Tip and Tail Rocker", užtikrinančiu lengvus posūkius ir maksimalią kontrolę. Dėl srautinio profilio konstrukcijos "Maven 93 C" užtikrina išskirtinį sukibimą su kraštu ir kontrolę, o anglies nugarėlė suteikia papildomos galios ir stabilumo. Dura Cap šoninė sienelė užtikrina ilgalaikį patvarumą, o elegantiškas dizainas neabejotinai atkreips dėmesį slidinėjimo trasose.

"Atomic Maven 93 C" slidės gali būti naudingos visų įgūdžių lygių, lyčių ir slidinėjimo pomėgių slidininkams. Šios universalios ir aukštos kokybės slidės užtikrina puikią stabilumo ir judrumo pusiausvyrą, todėl galite drąsiai plėsti savo galimybių ribas ir tyrinėti naujas vietoves. Nepraleiskite progos pasimėgauti geriausiais slidinėjimo pojūčiais - čiupkite "Atomic Maven 93 C" slides jau šiandien ir pakelkite savo slidinėjimą į naujas aukštumas!

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
126/93/110 mm
Juosmens plotis:
92mm
Geriausias naudojimas:
All Mountain
Įgūdžių lygis:
Intermediate, Advanced
Šerdies medžiaga:
Atomic Wood Core, Omatic Core
Profilis:
Tip and Tail Rocker
Apkausto:
Not included
Papildomos funkcijos:
Dura Cap Sidewall, Flow Profile, Carbon Backbone
Lytis:
Man, Woman, Unisex
Rodyti visus

SkatePro