×
Menu

Maven 86 All Mountain Skis

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Pasitikite bet kokius nuotykius slidinėjimo trasose su "Atomic Maven 86 All Mountain" slidėmis, kurios puikiai tinka moterims slidininkėms, ieškančioms universalumo ir neprilygstamo našumo.

"Atomic" slidės "Maven 86 All Mountain" sukurtos taip, kad be vargo įveiktų bet kokį reljefą - nuo prižiūrimų šlaitų iki bekelės pūdymo - ir būtų lengvai valdomos. Patirkite didžiausią laisvę važiuodami visomis kalnų slidėmis, kai važiuojate šviežiu sniegu ir įveikiate sudėtingas vietoves.

Šios slidės pagamintos iš "Atomic Wood Core" ir "Omatic Core" šerdies mišinio, todėl užtikrina išskirtinį stabilumą ir amortizaciją, todėl net ir sudėtingomis sąlygomis važiuojama sklandžiai ir patogiai. Flow profilis ir Dura Cap šoninių sienelių konstrukcija užtikrina neprilygstamą patvarumą ir sukamąjį standumą, kad būtų užtikrintas tikslus krašto valdymas ir stabilumas važiuojant dideliu greičiu.

"Maven 86 All Mountain" slidės, kurių juosmens plotis 86 mm, užtikrina puikią pusiausvyrą tarp plūdrumo purioje vietovėje ir laikymosi ant kietos dangos. Dėl "Tip and Tail Rocker" profilio be vargo pradedami posūkiai ir užtikrinamas žaismingas manevringumas, todėl šios slidės idealiai tinka visų lygių slidininkams - nuo pradedančiųjų, norinčių tobulinti savo įgūdžius, iki patyrusių slidininkų, ieškančių universalaus kalnų draugo.

"Atomic Maven 86 All Mountain" slidės yra geriausias pasirinkimas slidininkėms, kurioms reikia našumo, universalumo ir stiliaus bet kokioje vietovėje. Su "Atomic" slidėmis pajuskite kalnų jaudulį ir pakelkite savo slidinėjimo patirtį į naujas aukštumas.

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
120/86/103 mm
Juosmens plotis:
86mm
Geriausias naudojimas:
All Mountain
Įgūdžių lygis:
Beginner, Intermediate
Šerdies medžiaga:
Atomic Wood Core, Omatic Core
Profilis:
Tip and Tail Rocker
Apkausto:
Not included
Papildomos funkcijos:
Dura Cap Sidewall, Flow Profile
Lytis:
Woman
Rodyti visus

SkatePro