×
Menu

Experience 78 CA + XP 10 GW Womens All Mountain Skis

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Užkariaukite trasas su "Rossignol" slidėmis "Experience 78 CA" - puikiu galios ir judrumo deriniu vidutinio sunkumo slidininkėms. Šios universalios kalnų slidės sukurtos taip, kad užtikrintų sklandų ir lengvą slidinėjimą nepriklausomai nuo vietovės ar sniego sąlygų.

Dėl universalaus 78 mm juosmens pločio "Experience 78 CA" slidės puikiai plūduriuoja purioje vietovėje, o ant sutvarkytų trasų išlaiko stabilumą ir laikosi ant briaunų. Pažangios konstrukcijos slidės pagamintos iš medžio, anglies, stiklo pluošto ir topolio, todėl yra lengvos, bet galingos ir lengvai reaguoja į kiekvieną jūsų judesį. Dėl "Tip and Tail Rocker" profilio lengvai pradedami posūkiai ir be vargo manevruojama, todėl šios slidės lengvai valdomos net ir mažiau patyrusiems slidininkams.

Slidės "Rossignol Experience 78 CA" komplektuojamos su iš anksto sumontuotais XP 10 GW diržais, suderinamais tiek su Alpine, tiek su GripWalk batais, užtikrinančiais saugų ir patikimą batų ir slidžių ryšį. Šių surišimų DIN nustatymai svyruoja nuo 2,5 iki 10,0, todėl juos galima lengvai reguliuoti, kad atitiktų jūsų slidinėjimo įgūdžius ir pageidavimus.

Papildomos savybės, tokios kaip "All Trail Sidecut", "Assist Flex" ir "Drive Tip Solution", pagerina slidžių našumą ir reakciją, užtikrindamos sklandų ir malonų važiavimą bet kokioje vietovėje. Pasiruoškite pagerinti savo slidinėjimo patirtį su "Rossignol Experience 78 CA" slidėmis - tai jūsų vartai į visų kalnų slidinėjimo nuotykius!

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
125/78/11 mm
Juosmens plotis:
78mm
Geriausias naudojimas:
All Mountain
Įgūdžių lygis:
Intermediate
Šerdies medžiaga:
Wood, Carbon, Fiberglass, Poplar
Profilis:
Tip and Tail Rocker
Apkausto:
Included
Apkaustu tipas:
GripWalk Binding
Batu suderinamumas:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), Alpine Junior Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223)
DIN nustatymas:
2.5-10.0
Papildomos funkcijos:
All Trail Sidecut, Assist Flex, Drive Tip Solution
Lytis:
Woman
Rodyti visus

SkatePro