×
Menu

Sender Soul 92 Freeride Skis

Skubiai! Sandėlyje yra tik 2
1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Ieškote tobulų slidžių, su kuriomis galėtumėte pakilti į aukštesnį lygį? Pristatome "Rossignol Sender Soul 92 Freeride" slides, kurios yra geriausias našumo, universalumo ir stiliaus derinys!

Dėl 92 mm pločio juosmens Sender Soul 92 slidės pasižymi neprilygstama plūdrumo ir judrumo pusiausvyra, todėl be vargo įveikia tiek purias bekelės linijas, tiek purų, kintantį sniegą. Išskirtinis stabilumas leidžia užtikrintai įveikti nelygų reljefą, daryti tikslius posūkius ir išlaikyti kontrolę net ir važiuojant dideliu greičiu.

Šios slidės pagamintos iš medžio, stiklo pluošto ir paulovnijos mišinio, todėl yra lengvos, bet galingos. Stačiakampė šoninių sienelių konstrukcija užtikrina optimalų energijos perdavimą, todėl tiksliai valdomos briaunos ir greitai reaguojama į kiekvieną veiksmą. Dėl "Tip and Tail Rocker" profilio be vargo pradedami posūkiai ir padidinamas plūdrumas giliame sniege, neaukojant tikslumo ant kietos dangos.

"Rossignol Sender Soul 92" slidės puikiai tinka vidutinio ir pažengusio amžiaus slidininkams, ieškantiems geriausios laisvojo stiliaus slidinėjimo patirties. Nesvarbu, ar tyrinėjate nevalytas pūdymo slėptuves, ar įveikiate sudėtingas vietoves, šios universalios slidės leis jums peržengti ribas ir visiškai pasinerti į laisvojo slidinėjimo malonumą.

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
122/92/112 mm
Juosmens plotis:
92mm
Geriausias naudojimas:
Freeride
Įgūdžių lygis:
Intermediate
Šerdies medžiaga:
Wood, Fiberglass, Paulownia
Profilis:
Tip and Tail Rocker
Apkausto:
Not included
Papildomos funkcijos:
Rectangular Sidewall
Lytis:
Man, Woman, Unisex
Rodyti visus

SkatePro