×
Menu

Sender Free 110 Freeride Skis

1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Su "Rossignol Sender Free 110 Freeride" slidėmis atskleiskite visą savo potencialą slidinėjimo trasose! Šios universalios slidės skirtos vidutinio ir pažengusiems slidininkams, jos puikiai tinka tiek all-mountain, tiek freeride trasoms.

Slidės "Sender Free 110" pasižymi dideliu 110 mm liemens pločiu, todėl itin gerai plūduriuoja giliame sniege ir užtikrina neprilygstamą stabilumą važiuojant įvairiomis sąlygomis. Popolo medžio šerdies konstrukcija, sustiprinta Titanal Beam ir Carbon Alloy Matrix, užtikrina optimalų galios perdavimą ir sukibimą su briaunomis, todėl galite drąsiai žygiuoti ir atrasti naujas linijas.

Slidės yra modernaus profilio su viršūnės ir uodegos "rocker", todėl lengvai sukasi ir manevruoja ankštose vietose, todėl puikiai tinka techniškam laisvajam slidinėjimui. Nesvarbu, ar važiuojate per šviežią pūką, ar plaukiojate per gruoblėtus ir susmulkintus kelius, "Sender Free 110" slidės užtikrina sklandų ir jautrų važiavimą.

"Rossignol" stačiakampio formos šoninių sienelių konstrukcija užtikrina didesnį patvarumą ir krašto laikymąsi, todėl snieglentės veikia ilgai. "Sender Free 110 Freeride" slidės yra unisex konstrukcijos, todėl tinka ir vyrams, ir moterims, todėl yra universalus pasirinkimas visų lyčių slidininkams. Į komplektą neįeina tvirtinimo elementai, todėl galite pritaikyti savo įrangą pagal savo pageidavimus.

Su "Rossignol Sender Free 110 Freeride" slidėmis pagerinsite savo laisvojo slidinėjimo patirtį. Pajuskite džiaugsmą įveikdami bet kokią vietovę - nuo sutvarkytų šlaitų iki nesutvarkytų pūdymo slėptuvių. Pasiruoškite peržengti savo ribas ir iš naujo apibrėžti slidinėjimo nuotykių ribas!

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
140/110/133 mm
Juosmens plotis:
110mm
Geriausias naudojimas:
All Mountain, Freeride
Įgūdžių lygis:
Intermediate, Advanced
Šerdies medžiaga:
Wood, Poplar
Profilis:
Tip and Tail Rocker
Apkausto:
Not included
Papildomos funkcijos:
Titanal Beam, Carbon Alloy Matrix, Rectangular Sidewall
Lytis:
Man, Woman, Unisex
Rodyti visus

SkatePro