×
Menu

Sender Soul 102 Freeride Skis

Skubiai! Sandėlyje yra tik 1
1 pora
Kiekis.
1 pora
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Pasiruoškite įveikti bet kokią vietovę su "Rossignol Sender Soul 102 Freeride" slidėmis - geriausia įranga slidinėjimui visuose kalnuose ir laisvojo stiliaus slidėmis.

Tiksliai sukurtos šios slidės pasižymi universaliu 102 mm liemens pločiu, todėl puikiai subalansuotos ir sutvarkytoms trasoms, ir puraus šaltuko nuotykiams. Nesvarbu, ar esate vidutinio, ar pažengęs slidininkas, "Sender Soul 102" pagerins jūsų slidinėjimo patirtį.

Patirkite neprilygstamą stabilumą ir sklandumą dėl stačiakampės šoninių sienelių konstrukcijos, užtikrinančios optimalų energijos perdavimą ir krašto kontrolę. Išlaisvinkite visą savo potencialą ir užtikrintai įveikite bet kokią vietovę.

Šių slidžių pagrindas - tvirta, bet lengva topolio medienos šerdis, užtikrinanti išskirtinį tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Pajuskite sklandų ir jautrų veikimą leisdamiesi nuo kalno.

Sender Soul 102 Freeride slidės sukurtos naudojant pažangias savybes, pavyzdžiui, Titanal Beam, suteikiančias slidėms papildomos galios ir standumo. Jos "Tip and Tail Rocker" profilis užtikrina lengvą plūdrumą giliame sniege ir puikų valdymą ant kietos dangos.

Į komplektą neįeina tvirtinimo elementai, todėl galite pritaikyti savo įrangą pagal asmeninius pageidavimus ir slidinėjimo stilių. Šios unisex slidės puikiai tinka tiek vyrams, tiek moterims, kurie ieško laisvo važiavimo įspūdžių ir laisvės.

Nepraleiskite progos įsigyti "Rossignol Sender Soul 102 Freeride" slidžių - tai jūsų bilietas į nepamirštamus nuotykius ir neribotas slidinėjimo galimybes.

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
135/102/125 mm
Juosmens plotis:
102mm
Geriausias naudojimas:
All Mountain, Freeride
Įgūdžių lygis:
Intermediate, Advanced
Šerdies medžiaga:
Wood, Poplar
Profilis:
Tip and Tail Rocker
Apkausto:
Not included
Papildomos funkcijos:
Titanal Beam, Rectangular Sidewall
Lytis:
Man, Unisex
Rodyti visus

SkatePro