×
Menu

Rallybird 92 Womens Freeride Skis

1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

"Rossignol Rallybird 92" slidės yra puikus pasirinkimas vidutinio ir pažengusio amžiaus slidininkėms, norinčioms įveikti bet kokius kalnų iššūkius. Šios slidės sukurtos pagal universalų all-mountain dizainą ir freeride galimybes, todėl puikiai tiks bet kokiomis sąlygomis. Medienos, stiklo pluošto ir paulovnijos šerdies medžiagų derinys užtikrina "Rallybirds" galią ir stabilumą, tačiau išlaiko nedidelį svorį, kad slidės būtų lengvai valdomos.

Dėl 91 mm juosmens ir "Tip and Tail Rocker" profilio šios slidės sklandžiai važiuos nuo sutvarkytų trasų iki šviežio pūdymo. Stačiakampio formos šoninių sienelių konstrukcija padeda optimaliai laikyti briauną ir valdyti slidę, o naujoviška "Assist Flex" konstrukcija užtikrina puikų lankstumą, kad galėtumėte lengvai daryti posūkius ir užtikrintai slidinėti.

"Rossignol" sukūrė šias slides su papildomomis savybėmis, kurios pagerins jūsų slidinėjimo patirtį, įskaitant stačiakampio formos šonines sieneles, užtikrinančias puikų krašto sukibimą ir kontrolę, bei "Tip and Tail Rocker", kad būtų lengva pradėti posūkį ir plūduriuoti giliame sniege. Su "Rossignol Rallybird 92" moteriškomis laisvojo stiliaus slidėmis drąsiai įveikite visą kalną ir mėgaukitės važiavimo įspūdžiais.

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
122/91/112 mm
Juosmens plotis:
91mm
Geriausias naudojimas:
All Mountain, Freeride
Įgūdžių lygis:
Intermediate, Advanced
Šerdies medžiaga:
Wood, Fiberglass, Paulownia
Profilis:
Tip and Tail Rocker
Apkausto:
Not included
Papildomos funkcijos:
Assist Flex, Rectangular Sidewall
Lytis:
Woman
Rodyti visus

SkatePro