Prekė išparduota ir gali būti vėl sandėlyje. Pristatymo laikas nežinomas. Rodyti panašius produktus
×
Menu

Honey Badger Twin Tip Skis

Prekė išparduota. Negalima pristatyti
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje

Aprašymas

"Line Honey Badger Twin Tip" slidės yra puikus ginklas visų lygių parko entuziastams ir laisvojo stiliaus slidininkams. Sukurtos taip, kad užtikrintų neprilygstamą našumą parke ir ant bėgių, šios slidės puikiai tinka tiems, kurie mėgsta peržengti ribas ir siausti.

Universalaus 92 mm pločio liemens srityje "Honey Badger Twin Tip" slidės užtikrina puikią plūdrumo ir kontrolės pusiausvyrą. 5 pjūvių kelių spindulių šoninio pjūvio technologija užtikrina sklandžius ir lengvus posūkius, todėl parke galėsite lengvai plaukti.

Simetrinio lankstumo modelis užtikrina nuoseklų ir nuspėjamą jausmą, o sustiprinta viršūnė ir uodega padidina patvarumą, kad galėtumėte drąsiai įveikti bet kokią vietovę.

Slidės "Line Honey Badger Twin Tip", pagamintos iš aukštos kokybės medienos, yra lengvos ir itin tvirtos, todėl užtikrina maksimalią reakciją ir kontrolę. Jos puikiai tinka vidutinio ir pažengusio lygio slidininkams, norintiems pakelti savo slidinėjimą parke į aukštesnį lygį.

Nepraleiskite progos atskleisti savo tikrąjį potencialą su "Line Honey Badger Twin Tip" slidėmis. Čiupkite porą šiandien ir patirkite tokį jaudulį, kokio dar nebuvo!

Specifikacijos

Year model:
23/24
Plotis:
120/92/116 mm
Juosmens plotis:
92mm
Geriausias naudojimas:
Park
Įgūdžių lygis:
Intermediate
Spindulys:
19m
Svoris - pr. pora:
1661g
Šerdies medžiaga:
Wood
Profilis:
TwinTip
Apkausto:
Not included
Papildomos funkcijos:
5-Cut Multi-Radius Sidecut, Symmetric Flex
Lytis:
Man, Woman, Unisex
Rodyti visus

SkatePro