×
Menu

Cloud C12 Revoshock C + M 10 GW All Mountain Skis

1 vnt.
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
3 vnt.
4 vnt.
5 vnt.
6 vnt.
Limited quantity available
Kiekis.
1 vnt.
2 vnt.
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Moteriškos slidės "Atomic Cloud C12 Revoshock C + M 10 GW" pasižymi sklandžiu ir vikriu važiavimu vidutinio ir pažengusio lygio slidininkėms, mėgstančioms ištyrinėti visą kalną. Dėl savo universalumo ir lengvo valdymo jos puikiai tinka slidininkėms, norinčioms tobulinti savo įgūdžius ir mėgautis kiekviena akimirka slidinėjimo trasose.

Šių slidžių liemens plotis 70 mm, todėl jos puikiai tinka puikiai kontroliuojamiems posūkiams sutvarkytose slidinėjimo trasose. Kartu jos išlieka atlaidžios nelygiose vietovėse ir suteikia pakankamai plūdrumo, kad galėtumėte drąsiai leistis už trasos ribų, kai vilioja šviežias pūkas. Gyva konstrukcija ir išgaubtas profilis užtikrina išskirtinį sukibimą su briaunomis ir galingą atšokimą, kad slidinėjimas būtų įdomus.

Šiose "Atomic" slidėse įdiegta "Revoshock" technologija veiksmingai sugeria vibracijas, todėl net ir nelygiomis trasomis važiuojama sklandžiai, mažėja slidininko nuovargis, o jūs galite sutelkti dėmesį į savo techniką. Dura Cap šoninė sienelė užtikrina papildomą stabilumą ir energijos perdavimą, o viršūnės apsauga padidina patvarumą, todėl "Cloud C12" slidės yra patikimas pasirinkimas, kuris tarnaus daugelį sezonų.

Komplekte esantys M 10 GW surišimo įtaisai, kurių DIN nustatymo diapazonas yra 3,0-10,0, užtikrina saugų ir tikslų jėgos perdavimą, be to, jie suderinami su "GripWalk" batais, kad būtų dar patogiau. "Atomic Cloud C12 Revoshock C + M 10 GW" slidės puikiai suderina našumą, universalumą ir patogumą naudoti, todėl yra puikus pasirinkimas vidutinio ir pažengusioms slidininkėms, norinčioms pakelti savo kalnų slidinėjimo patirtį į naujas aukštumas.

Su šiomis slidėmis galite drąsiai įveikti bet kokią vietovę, daryti tikslius posūkius, plaukioti puriu paviršiumi ir lengvai tobulinti savo įgūdžius. Slidės "Atomic Cloud C12 Revoshock C + M 10 GW" - tai jūsų vartai į nepamirštamų žiemos nuotykių pasaulį.

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
110/70/99 mm
Juosmens plotis:
70mm
Geriausias naudojimas:
All Mountain, Piste
Įgūdžių lygis:
Intermediate, Advanced
Šerdies medžiaga:
Atomic Wood Core
Profilis:
Camber
Apkausto:
Included
Apkaustu tipas:
GripWalk Binding
Batu suderinamumas:
GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223)
DIN nustatymas:
3.0-10.0
Papildomos funkcijos:
Dura Cap Sidewall, Revoshock, Tip Protector
Lytis:
Woman
Rodyti visus

SkatePro