×
Menu

Hero Elite MT TI CAM + NX 12 Konect GW Carving Skis

1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

"Rossignol Hero Elite MT TI CAM + NX 12 Konect GW Carving slidės - išnaudokite visą savo potencialą slidinėjimo trasose!

Sukurtos vidutinio ir pažengusiems slidininkams, "Rossignol Hero Elite MT TI CAM + NX 12 Konect GW" karvingo slidės siūlo puikų galios, tikslumo ir kontrolės derinį, atskleidžiantį tikrąjį jūsų potencialą slidinėjimo trasoje. 74 mm pločio liemens srityje šios slidės pasižymi išskirtiniu sukibimu su kraštu ir stabilumu, todėl be vargo rieda net sudėtingiausiomis sąlygomis.

Slidės "Hero Elite MT" sukonstruotos su medine šerdimi iš topolio, todėl jos pasižymi neprilygstama reakcija, o Titanal Beam ir Carbon Alloy Matrix užtikrina papildomą tvirtumą ir galios perdavimą kiekviename posūkyje. Slidės pasižymi Tip Rocker profiliu, kuris pagerina jūsų manevringumą ir leidžia sklandžiai pradėti posūkius. Stačiakampė šoninių sienelių konstrukcija užtikrina optimalų galios perdavimą ir sukibimą su briauna.

Šios universalios slidės komplektuojamos su iš anksto sumontuotais "NX 12 Konect GW" diržais, suderinamais tiek su tradiciniais kalnų, tiek su "GripWalk" batais, užtikrinančiais saugų ir patogų batų tvirtinimą. DIN nustatymų diapazonas yra nuo 3,5 iki 12,0, todėl surišimus galima pritaikyti įvairiems slidininkų gebėjimams.

Nesvarbu, ar esate pradedantis lenktynininkas, ar patyręs slidininkas, siekiantis našumo ir tikslumo, "Rossignol Hero Elite MT TI CAM + NX 12 Konect GW" karvingo slidės yra puikus pasirinkimas, kad jūsų slidinėjimas pereitų į kitą lygį. Su šiomis išskirtinėmis "Rossignol" slidėmis patirkite lengvo karvingo jaudulį ir mėgaukitės kiekviena akimirka slidinėjimo trasoje.

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
124/74/109 mm
Juosmens plotis:
74mm
Geriausias naudojimas:
Piste
Įgūdžių lygis:
Intermediate, Advanced
Spindulys:
14m
Šerdies medžiaga:
Wood, Poplar
Profilis:
Tip Rocker
Apkausto:
Included
Apkaustu tipas:
GripWalk Binding
Batu suderinamumas:
GripWalk Boots (ISO 23223)
DIN nustatymas:
3.5-12.0
Papildomos funkcijos:
Titanal Beam, Carbon Alloy Matrix, Rectangular Sidewall
Lytis:
Man, Woman, Unisex
Rodyti visus

SkatePro