×
Menu

Hero Elite ST TI K + NX 12 Carving Skis

1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
5 poros
6 poros
7 poros
8 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
5 poros
6 poros
7 poros
8 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

"Rossignol Hero Elite ST TI K + NX 12 Carving" slidės pasižymi neprilygstamu našumu vidutinio ir pažengusio lygio slidininkams, norintiems tobulėti slidinėjimo trasose. Šios slidės sukurtos preciziškai ir novatoriškai, todėl su kiekvienu posūkiu suteiks jaudinančią slidinėjimo patirtį.

Elegantiško ir tvirto profilio "Hero Elite ST TI K + NX 12 Carving" slidės turi kelių medžių šerdį, sustiprintą titanalu ir buku, užtikrinančią išskirtinę galią, stabilumą ir krašto kontrolę. Slidžių viršūnės "rocker" profilis užtikrina lengvą posūkio pradžią ir sklandų posūkio perėjimą, todėl jos puikiai tinka įvairioms sniego sąlygoms įveikti.

Integruota LCT (Line Control Technology) technologija užtikrina optimalų stabilumą ir kontrolę, todėl slidininkai gali drąsiai atakuoti šlaitus ir išlaikyti tikslias linijas. Ši technologija sugeria vibracijas, todėl net ir važiuojant dideliu greičiu važiavimas tampa sklandus ir tolygus. Slidės taip pat turi stačiakampę šoninių sienelių konstrukciją, kuri užtikrina geresnį galios perdavimą ir sukibimą su briaunomis.

Šios slidės su "NX 12" surišimo įtaisais yra paruoštos naudoti iš karto. DIN nustatymų diapazonas yra 3,5-12,0, todėl surišimus galima reguliuoti, kad jie atitiktų skirtingą slidininko svorį ir našumo lygį. Toks lankstumas užtikrina individualų pritaikymą ir optimalų saugumą.

Nesvarbu, ar esate vidutinio lygio slidininkas, norintis patobulinti savo įgūdžius, ar pažengęs slidininkas, siekiantis džiuginančių rezultatų, "Rossignol Hero Elite ST TI K + NX 12 Carving" slidės yra puikios nepamirštamų slidinėjimo nuotykių palydovės. Su šiomis aukščiausios klasės slidėmis patirkite tikslaus karvingo, išskirtinės galios ir sklandžios kontrolės kiekvienoje trasoje jaudulį.

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
123/68/104 mm
Juosmens plotis:
68mm
Geriausias naudojimas:
Piste, Racing
Įgūdžių lygis:
Intermediate, Advanced
Šerdies medžiaga:
Wood, Titanal, Beech
Profilis:
Tip Rocker
Apkausto:
Included
DIN nustatymas:
3.5-12.0
Papildomos funkcijos:
LCT (Line Control Technology), Rectangular Sidewall
Lytis:
Man, Woman, Unisex
Rodyti visus

SkatePro