×
Menu

Hero Elite LT TI + Konect NX 12 Carving Skis

1 pora
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
5 poros
6 poros
Limited quantity available
Kiekis.
1 pora
2 poros
3 poros
4 poros
5 poros
6 poros
Limited quantity available
Į krepšelį
  Išsaugoti vėlesniam laikui
Gauti el. laišką, kai ši prekė vėl bus sandėlyje
Nemokamas pristatymas su šiuo produktu
Pristatymas 4-5 darbo dienos
365 dienų grąžinimo politika

Aprašymas

Su "Rossignol Hero Elite LT TI + Konect NX 12 Carving" slidėmis "Rossignol Hero Elite LT TI + Konect NX 12" lengvai ir tiksliai įveiksite bet kokią sutvarkytą trasą. Šios pažengusiųjų lygio slidės skirtos tiems, kuriems reikia neprilygstamo našumo ir kontrolės. LT reiškia "Long Turn" (ilgas posūkis), o tai reiškia, kad slidės lengvai valdomos staigiuose posūkiuose. Slidės sukurtos taip, kad užtikrintų aukščiausią trasos našumą, derinant galią, vikrumą ir stabilumą.

Šių slidžių pagrindą sudaro revoliucinis titanalio ir buko medienos derinys, todėl konstrukcija yra neįtikėtinai galinga, tačiau lengva. Ši naujoviška šerdis užtikrina išskirtinį vibracijų sugėrimą ir stabilumą, todėl slidės sklandžiai važiuoja net ir sudėtingomis vietovėmis. Pažangi stačiakampio formos šoninių sienelių konstrukcija dar labiau pagerina galios perdavimą, todėl snieglentės reaguoja taip greitai, kaip reikia, kad galėtumėte preciziškai leistis nuo šlaitų. Šiose slidėse įdiegta LCT (Line Control Technology) - naujoviška technologija, panaikinanti priešpriešinį lankstymą ir užtikrinanti maksimalų stabilumą bei sukibimą su briauna. Nesvarbu, ar važiuojate per velėną, ar įveikiate techniškesnius ruožus, "Rossignol Hero Elite LT TI" slidės pagerins jūsų slidinėjimo patirtį ir padidins malonumą slidinėjimo trasoje.

Kad užbaigtumėte šį išskirtinį paketą, "Rossignol Hero Elite LT TI" iš anksto sumontuotos "Konect NX 12 GripWalk Bindings" slides. Šie surišimai užtikrina saugų ir reguliuojamą ryšį su slidėmis, tinka įvairiems slidininkams - nuo vidutinio iki pažengusio lygio. DIN nustatymai svyruoja nuo 3,5 iki 12,0, todėl šie surišimo įtaisai yra universalūs ir gali būti pritaikyti konkretiems jūsų poreikiams. Šie surišimai suderinami su "Alpine Adult Boots" (ISO 5355) ir "Alpine Junior Boots" (ISO 5355), taip pat su "GripWalk Boots" (ISO 23223) ir "GripWalk Toe Pin Boots" (ISO 23223). Šis suderinamumas suteikia jums laisvę pasirinkti batus, kurie geriausiai tinka jūsų pėdoms ir slidinėjimo stiliui.

Patirkite tyrą slidinėjimo palaimą su "Rossignol Hero Elite LT TI + Konect NX 12 Carving" slidėmis. Pasiruoškite palikti savo pėdsaką slidinėjimo trasose ir pakylėti savo slidinėjimą į naujas džiuginančias aukštumas.

Specifikacijos

Year model:
24/25
Plotis:
121/71/101 mm
Juosmens plotis:
71mm
Geriausias naudojimas:
Piste, Racing
Įgūdžių lygis:
Intermediate, Advanced
Šerdies medžiaga:
Titanal, Beech
Profilis:
Tip Rocker
Apkausto:
Included
Apkaustu tipas:
GripWalk Binding
Batu suderinamumas:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), Alpine Junior Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Junior Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223)
DIN nustatymas:
3.5-12.0
Papildomos funkcijos:
LCT (Line Control Technology), Rectangular Sidewall
Lytis:
Man, Woman, Unisex
Rodyti visus

SkatePro